2020. január 22.a párjával járt itt 55 Szállás hely elegáns. Lift vitt fel az emeletre. Az ágy kényelmes volt. Minden foglalt éjszaka után kaptunk egy belépőt a fürdőbe. A reggeli és a vacsi finom és bőséges, olyan "terülj asztalkám", volt ott minden finomság! Wifi volt. A szálló szobábából a fürdőig köntösben lehet közlekedni.
Egész nap bent lehet lenni a vízbe, nem úgy mint Hévizen ahol csak 3 órás a belépő. Köntöst kaptunk. Vizitorna is volt sok résztvevővel. Tobb medence van a parkban,nyugottabb és nyüsgőbb. A környékben szinte nincs semmi, csak távolban a falu. Van egy szép park ahol lehet sétálni.
2019. július 26.a párjával járt itt 55Közel van a nagy strand, bolt, étterem, fagyizó, stb. Csendes hely. Személyzet barátságos. Kényelmes fekhely. Klíma (fizetős) . Free WiFi. Sajnos a bejárati oldalon laktunk. Az utca túloldalán buta szomszéd már 7 óra előtt füvet nyírt, ez mondjuk nem jellemző.