2018. július 21.a párjával járt itt 35 2018. 07. 18. Tomaj kemping. Megérkeztünk a kempingbe 2 személyes apartmant foglaltunk. Nagyon szép és rendezett a kemping. Az apartman is praktikus,kényelmes,tiszta. Sajnálattal vettük tudomásul,hogy a kempingre vonatkozó házi rendet nem tartatják be. Sajnos közvetlenül mellettünk lévő apartmanba egy zenész érkezett a gitárjával és a barátaival.
Ő rá nem vonatkozott a házirend. Csend rendelet 22. 00 - 7-00
pihenés kilőve este 10-től alkohol kiséretében énekelt,gitározott,majd egy kicsit később már hangolta a gitárját,mutatta mit hogy játszon egy fiatalabb zenész ez reggel 5 óráig. Az egyik házban lakót elfutotta az ideg és átrohant ,megkérte hagyja már abba mert pihenni szeretnének. Akkor nem sokára elmentek valamerre. Mondta,Másnap mikor a zenész barátja is megérkezik hozzá és folytatódik a buli. Biztos van zenészeknek is valamilyen kemping ahol egész éjszaka zenélhetnek,hangoskodhatan,és nem zavarnak senkit. Mi délelőtt ugy döntöttünk,hogy inkább haza indulunk /pedig még 2 éjszakát tartott /volna a nyaralásunk. Recepciónál szóvá tettem,miért nem csinálnak valamit ilyenkor. A válaszuk az volt,hogy már többen is jelezték a portásnak,maradjunk megoldják. KÉRDEM ÉN MIÉRT NEM OLDOTTÁK MEG AZONNAL? ? ? ? Aki igazán pihenni szeretne az gondolja meg ,hogy kempingbe menne -e? Mást jelent mindenkinek a pihenés.