2018. március 13.a párjával járt itt 45 A vendéglő egy része amerikai autóülésekkel, díszekkel van megcsinálva. Kellemes, nem hétköznapi hangulatot kölcsönöz a helynek. A többi részen normál asztalok és székek vannak. A svédasztalos ebédelést vettük igénybe. Fejenként 1. 500 Ft/ fő áron egy órán keresztül ehettünk a kitett ételekből.
Amiket ettünk azok finomak voltak, de a melegítésük nem volt megfelelő, a legtöbb étel langyos volt csak. A pincérek kissé unottak voltak, de ez nem rontotta el a hangulatunkat. Összességében tetszett a hely, valószínűleg megyünk máskor is.
2017. szeptember 7.a párjával járt itt 55 A bónusz brigádon vettem a kupont, mert amúgy is terveztünk egy budapesti kirándulást. A főútról könnyen megtalálható a hely. Kint és bent is le lehet ülni. Mivel a kinti rész nem tetszett (utca, járda), forgalmasnak tűnt, és a sok járókelő miatt nem igáz higiénikus, inkább bent ültünk le.
A kuponunk tartalmazott két óriás palacsintát és két limonádét. A limonádé szerencsére a hagyományos limonádé volt, alján pár szem gyümölccsel. A palacsintákat magunk választhattuk ki. Zserbósat és nutellásat kértünk. Mindkettő nagyon finom volt, és gusztán volt tálalva. Először tartottam tőle, hogy ilyen nagy palacsintát hogy fogunk megenni, de szinte papírvékony, nem olajos, és így könnyedén elfogyasztható. Amikor ott jártunk más vendég nem volt, így a kiszolgálás is gyors volt, és a pincér lány nagyon kedves volt. Összességében tetszett a hely, ha budapestiek lennénk, akkor gyakori vendégek lennénk ott.
2017. augusztus 18.a párjával járt itt 55 A Vanília fagyizó Tatabánya lakótelepi részén egy tízemeletes ház aljában bújik meg. A kis fagyizóban van pár asztal, ahol le lehet ülni, illetve a bejárat előtti padokon is el lehet fogyasztani a fagyit. Az ízekben még sohasem csalódtam, bizton állíthatom az egész városban (megyében, országban) itt van a legfinomabb fagyi.
Vannak különlegességek is (pl. Shrek kedvence, Esterházy fagyi), és többször találkoztam már wellness fagyival is. A gyerekek ingyen színes cukor vagy mogyoró szórást is kapnak. Kis és nagy gombóc közül lehet választani. A nagy gombóc hatalmas, nem spórolnak vele. :)
A kiszolgálás is 5 csillagos!
2017. augusztus 18.a párjával járt itt 45 Magában az étteremben még nem voltam, menüs kiszállítást szoktunk innen rendelni. A levesek nem valami finomak, szinte mindnek "lisztes" íze van - de bőséges adagot küldenek. A második általában finom szokott lenni, a mennyiség változó, hol elegendő, hol kevés. A petrezselymes krumplin általában kevés a petrezselyem, a rizst nagyon finomra is meg tudják csinálni, de van amikor félig nyers.
Igyekszenek változatosan összeállítani a menüt, így szinte minden nap akad valami, amit szívesen rendelünk. Plusz pont jár azért, hogy a másodikhoz szokott lenni savanyúság, ami mindig nagyon finom, és pont elég az adagja. A kiszállítás mindig időben történik.
2017. június 14.a párjával járt itt 45 Tatabányán elég kevés cukrászda van, a Stop-ot azért szeretem mert sütikből mindig bőséges a választék. A sütemények finomak, vannak különlegesek is, és többször találkoztam már cukormentessel is. A legtöbb ízletes és gusztán néz ki. A fagyik íze átlagos, ezért azt ritkán eszünk itt. A kiszolgálás nem a legkedvesebb.
. . az eladókon sokszor feszültség látszódik, és az, hogy nem tetszik nekik, hogy gondolkodik a vendég, hogy milyen sütit válasszon. Elég kevés a férőhely, bent szinte "egymás nyakába" lehet csak ülni. Összességében jó hely, ajánlom mindenkinek.
2017. június 14.a párjával járt itt 55Többször voltunk már ebben az étteremben, amit jó szívvel ajánlok mindenkinek.
Az ételek nagyon finomak és bőségesek, a kiszolgálás kedves és gyors,
az étterem tiszta. A mátrai borzas isteni finom, sehol nem ettem még ilyen finomat :)
Az étteremnek van egy különleges hangulata, régies bútorok vannak benne, ami egy kicsit sötétté teszik a helyet, de ez szerintem nem von le az értékéből.
2017. február 27.a párjával járt itt 35 Egyedi ötlet, hogy egy állóhajón lehet étkezni. Aki kocsival jön, az készüljön, hogy 400 Ft-ért parkolhat óránként (szombaton 14 h-tól hétfő reggelig ingyenes). A hajó kívül belül nagyon hangulatos, de az kicsit zavart, hogy az asztal ragadt, és a mellettünk levő falon lógó képek is rettentő koszosak voltak.
A bőséges főételt nagyon gyorsan kihozták, a desszertre viszont fél órát várnunk kellett, mert a "szakács elfelejtette" megcsinálni (pedig a főétellel egy időben megrendeltük). A pincérek kb két percenként elmentek mellettünk, de egyiknek sem tűnt fel, hogy fél óráig ott ültünk az üres asztal mellett. Azért is szólni kellett a pincérnek, hogy inni is szeretnénk nem csak enni. Az ételekről annyit, hogy a sült krumpli nagyon kemény volt, a töltött húsnak csak a közepén volt töltelék, a desszertnek kért csoki szuflé nagyon pici és műízű volt. Igazából egyik étel sem volt túl nagy gasztronómiai élmény. Az egész nekünk egy kicsit csalódás volt, de lehet hogy csak egy rossz napot fogtunk ki. . .
2017. január 3.a párjával járt itt 45 Ha nem tudnám, hogy finom sütit árulnak itt, akkor valószínűleg az ajtóból visszafordulnék, annyira ízléstelen és visszataszító a cukrászda kinézete. Többször jártunk már itt, de sosem sikerült megfejtenem, hogy a berendezés valakinek az ízlését tükrözi (a retró és a modern ízléstelen keveréke) vagy anyagi okok miatt ilyen szedett-vedett.
Szóval ha valaki először jár itt ne ijedjen meg. . . A sütik nagyon finomak és frissek. A kiszolgálás átlagos, nem rossz, de a kiszolgáló személyzet lehetne kedvesebb, mosolygósabb a vendéggel. A Tatabánya kártyára adnak kedvezményt, de minden alkalommal kelletlenséget vélek felfedezni, mintha nem örülnének neki, hogy a vendég használni akarja a kártyáját.
2017. január 3.a párjával járt itt 35 Még meleg volt, amikor a Haffner vendéglőben jártunk, így nem volt gond, hogy egy sörsátor jellegű helyen kellett ennünk. Mivel szabadtéri az étkező rész, ezért hagyott némi kívánni valót maga után a tisztaság. . . Jó lenne ha az étkező asztalra (ha már nem takarítják), legalább egy tányéralátétet tennének, ha éppen vendég van.
Egy odatartozó kutyus is mászkált a padok között, ami alapvetően nem zavart minket, mert állatbarátok vagyunk, de az már igencsak kellemetlen volt, hogy a kutyus folyamatosan kunyerálta az ételt tőlünk. Mi voltunk csak vendégek, a vendéglőhöz tartozó három ember másik asztalánál beszélgetett, de egyiküknek sem jutott eszébe, hogy elhívják a lábunk alól a kutyust. A hekk és a cigánypecsenye, amit ettünk finom volt. A hely is hangulatos lenne, ha a tisztaságra ügyelnének. Lehet innen kiszállítással is ételt rendelni, de miután voltunk ott és láttuk a nem éppen higiénikus környezetet, így valószínűleg sem rendelni sem visszatérni nem fogunk.
2017. január 3.a párjával járt itt 35 2016 decemberben menüt ettünk itt. A rántott csirkemell friss és meleg, a hozzá tálalt rizs hideg volt (900 Ft). A rántott halfilé két vékonyka szeletből állt, a hozzá tartozó majonézes burgonyasalátát szinte "keresni kellett" a tányéron olyan kevés volt (1270 Ft). Ahhoz képest, hogy menü volt (leves nélkül) elég drága volt, az adagok pedig az árhoz képest nagyon picik voltak.
2 dl meleg teát 470 Ft-ért adtak. A hely hangulatos, a pincérek kedvesek, de mi biztos, hogy nem megyünk oda többé, mert nem a mi pénztárcánkhoz szabták. Ettől függetlenül ajánlom a helyet másoknak, mert a hangulat nem szokványos, és a menü finom volt.
16 fotózott hely / 2 oldalon