2016. november 30.a párjával járt itt 55 Győr egy kis utcájában, egy családi házas övezetben található a panzió, ami kívül -belül Spanyolországot idézi. Sajnos vidékiként elég nehéz volt odatalálni, ezért jó lenne, ha ki lenne táblázva, vagy az internetoldalukon részletesen le lenne írva, hogy hogy találhatnak oda a vendégek.
A szálloda belülről nagyon hangulatos, a szoba pici, de egy-két éjszakára pont megfelelő. A fürdő a szobához képest nagy és kényelmes, és külön tetszett, hogy annak a berendezése is Spanyolos stílusú. Ami nagyon negatívum volt, az az, hogy egyedüli vendégek voltunk a panzióban, ennek ellenére pont egy olyan szobát kaptunk, ami a konyha ablaka felett volt, és így reggeltől éjszakáig dőlt be az ételszag a szobába. Sajnos ez eléggé illúzióromboló volt, és bár a panzió nagyon tetszett és jól éreztük magunkat, emiatt nem biztos, hogy máskor is megszállunk ott. A panzió étterme nemcsak a szállóvendégeknek van fenntartva, nagyon szép és tágas, a tisztasággal ott sem volt gond. Van egy pici külső terasz is, egy kis dísztóval. A kiszolgálás elég lassú, de az ételek finomak voltak és bőségesek az adagok. Reggelire hideget kértünk, de arra is rengeteget kellett várni, de az is finom volt. Amit hiányoltunk az a szúnyogháló a szobaablakon. A kertben levő tó mögött van egy kis füves rész, szerintem jó lenne ha a szállóvendégek oda kiülhetnének pl olvasni, hisz a szoba nagyon pici, és jó lett volna este élvezni valahol a friss levegőt. (A szobában nem tudtuk mert dőlt be az ételszag)
2016. november 24.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A Jenei cukrászda Vértesszőlősön nem a főút mellett van, de érdemes felmenni a dombra és megkeresni. Nagyon hangulatos hely, jó időben a teraszra is ki lehet ülni. Kellemes, tiszta, csendes, nyugodt, szép környéken van. A bőséges süteményválaszték nyáron fagyival van kiegészítve. A sütik nagyon finomak és háziasan vannak elkészítve.
Semmi nem túl édes, hanem pont jó ízű. A kávéfélék felszolgálása is gusztusos. A személyzet kedves. Visszatérő vendégek vagyunk.
2016. november 24.a párjával járt itt 55 Többször jártunk már a Mahagóni étteremben és még soha nem csalódtunk. Az étteremnek van egy (hideg időben fűtött) terasza, ahova igazán hangulatos kiülni bármilyen évszakban. Az ételek nagyon finomak és bőségesek és gyorsan elkészülnek. Az étlap bőséges, a levesektől elkezdve a frissensülteken keresztül a pizzáig minden van.
Az étterem tiszta és rendezett. A kiszolgálásra négy pontot adok csak, a pincérek nem mind egyformák, van aki kevésbé kedves.
2016. november 24.a párjával járt itt 55 Nyaralásunk alkalmával a Grante Hotelben szálltunk meg. Az étteremben két főtt ételt és egy reggelit fogyasztottunk. Az ebédet, vacsorát a teraszon ettük meg, aminek nagyon örültem, mert az éttermi részt kicsit sötétnek tartottam. A kiszolgálás kedves, udvarias volt. Az ételek nagyon finomak, és gusztusosan tálaltak.
Az adagok pont megfelelő mennyiségűek. A szálláshoz járó svédasztalos reggeli is kifogástalan volt.
Grante Étterem és Pizzéria válasza
Köszönjük szépen a kedves sorokat, szeretettel várjuk vissza Önöket!
2016. november 29., Aknai Péter, igazgató
2016. november 23.a párjával járt itt 55 Nagyon hangulatos és nagyon egyedülálló és igényes street -food étterem Tatabányán. Az ételek nagyon finomak, különlegesek és kézművesek a levesektől kezdve a hamburgereken kívül a különféle pitékig. Nagyon tetszik, hogy vannak különféle szószok is, így nemcsak hagyományos ízösszeállítású ételeket lehet enni.
A levesek sem mindig a hagyományosak, és nem csak ott helyben lehet elfogyasztani, hanem poharakban el is lehet vinni. A street -food ételek frissen, nagy odaadással helyben készülnek. A hely nagy hátránya, hogy kevés férőhelyes, így nagyon ki kell fogni az időpontot, le tudjunk ülni enni. Egy-két hiányosságot leszámítva is az egyik legjobb hely Tatabányán. (Pl a pincér ha felírná, hogy mit kérünk, akkor nem fordulna elő, hogy mást hoz. A kávéhoz jó lenne ha adnának cukrot és/vagy édesítőt, illetve jó lenne ha normál méretű szalvétát adnának az ételek mellé, nem kicsit. )
2016. november 23.a párjával járt itt 35 Tatabányán három említésre méltó cukrászda van, a Roberto az egyik. Annak ellenére, hogy nem igazán vagyok velük megelégedve még mindig itt a legjobb a süti. Sajnos az utóbbi években egyre hanyatlik a színvonaluk, és amellett hogy a sütik kisebbek lettek az áruk emelkedik. A pincérek szinte kivétel nélkül unottan és lassan szolgálják ki a vendégeket.
Többször előfordult, hogy inkább nem vettem semmit, mert nem tudtam kivárni, amíg az előttem állókat csigalassúsággal kiszolgálták. Sokszor hárman állnak a pult mögött és trécselnek, ügyet sem vetve a vendégekre. Az is többször előfordult már, hogy amíg a vendégek fogyasztottak, zavaróan és nagyon hangosan "hahotáztak" és pletykáltak. Emiatt mostanában inkább elvitelre kérjük a sütiket, mert se az unott fejekre se a hangon viháncolásra nem vagyunk kíváncsiak. Kár a cukrászdáért mert a legjobb volt Tatabányán.
2016. november 18.családjával járt itt 25 Családi ebéden jártunk itt, 5 főre foglaltunk asztalt. A "különteremben" (több asztal is van itt) kaptunk asztalt. Sajnos nagyon sötét volt és hideg is. Amikor kértük a pincért hogy kapcsoljon még fel villanyt, akkor mondta, hogy ez maximum világítás, a többi lámpa csak dísznek van. Nagyon kellemetlen volt így ebédelni, hogy alig láttunk valamit és hunyorogtunk végig.
Az ételek is messze voltak a jótól, a krumpli és a rántott hús alig volt megsütve, ráadásul látszott, hogy minden többször használt olajban készült. Nem jó élményekkel távoztunk, biztos, hogy többé nem megyünk ide vissza.
2016. november 15.a párjával járt itt 25 A cukrászda belülről elég hangulatos hely, a sütik látványosak, és télen- nyáron hideg van bent. Párszor megfordultunk már a Barta kávézóban, de valószínűleg többé nem megyünk oda. A legutóbbi alkalommal a gesztenyés sütiben szinte érezhetetlen volt a gesztenye, tömény "mű tejszínhab" töltelék volt a piskótalapok között.
Az Eszterházy szelet penész ízű volt. A toalett a fűtetlen "pincében" található. (Mivel nem túl olcsó cukrászda, ezért egy minimális fűtésű toalett szerintem elvárható lenne - főleg azért mert az Angol parkban télen is sokan sétálnak és sokan térnek be a kávéházba. )
2016. november 12.a párjával járt itt 55 2016 augusztusban szálltunk meg itt egy éjszakára. A hotel nagyon tetszett, a szoba is nagyon nagy és kényelmes és tiszta volt. A fürdő egy picit kicsi és sötét, de végülis ez nem volt annyira lényeges. A hotelhez tartozik egy hatalmas kert, azt viszont hiányoltam, hogy csak három nyugágy volt kitéve. Lehetne több is, hogy több vendégnek jusson.
Ping-pong, tollasozási lehetőség is volt. A reggeli nagyon finom és bőséges. Ebédet is fogyasztottunk, amivel szintén meg voltunk elégedve. Összességében mindenkinek ajánlom, aki nem egy nyüzsgő belvárosban akar megszállni. Mi még biztosan visszamegyünk.
Grante Hotel válasza
Köszönjük szépen az értékelést, bízunk benne, hogy hamarosan újra vendégeink között üdvözölhetjük Önöket!
2016. november 15., Aknai Péter, igazgató
2016. október 13.a párjával járt itt 45 A Korzó egy önkiszolgáló étterem, ami a tatai tóparton van, ha a kinti részre ülünk le, akkor közvetlenül a tóparton lehet élvezni az ízeket és a gyönyörű kilátást. A fagyi különlegessége, hogy a vanília - csoki/ vanília - joghurt fagyira magunk tehetjük rá a feltéteket annyit, amennyit szeretnénk.
Az árat a súly alapján fizetjük (ami amúgy elég sokra jön ki). Egyszer - kétszer jó móka itt enni, de mivel az árak elég magasak, így a "szokásos" hétvégi fagyizásra nem alkalmas.
16 fotózott hely / 2 oldalon