2013. december 27.barátokkal járt itt 25 Nyáron rendeltünk pizzát 5 km-re Veresegyháztól. A futár másfél óra múlva ért ki a pizzával! A tésztája papírvékony, a feltétet nagyítóval kellett keresni. . . És emellett nem is olcsó. Többet nem rendelünk innen! Személyesen is ettünk ott, de nem győzött meg sem a személyzet sem az ételek.
Vannak a környéken sokkal olcsóbb éttermek, ahol ötcsillagos a kiszolgálás és az ételek.
2013. november 20. járt itt 55 Sződligeten a Duna parton található az étterem. Az ételek nagyon finomak,a kiszolgálás is kiváló. Az ételek árai teljesen jónak mondhatóak, az adagok nagyok. A felszolgálók teljesen rugalmasak, gondolnak a gyerekekre. (feleznek adagokat nekik, szívószálért és etetőszékért sem kell szólni) A gyerekeknek külön játszósarok van kialakítva.
A levesek közül a hagyma- és fokhagymakrémleves a kedvenc, a desszertek is nagyon finomak.
2013. november 20.gyerekekkel járt itt 35Többször szoktunk itt ebédelni, az egyszemélyes tálakkal 2 jóétvágyú ember jól lakik, finomak is, viszont desszertet ne kérjen az ember. . . . A tiramisut a fagyasztóból vették elő és fagyos volt. . . . . A somlói galuskánaknak köze nem volt a somlóihoz. . . A személyzet kedves,udvarias, a tisztaság is rendben volt, de pár évig biztos nem eszünk ott!
2013. november 20.gyerekekkel járt itt 55 Nagyon hangulatos étterem,közvetlenül a Duna parton. Mi nyáron ebédeltünk ott a férjemmel és három gyerekünkkel. Az ételek nagyon finomak voltak, a személyzet kedves,segítőkész. A nyitott terasz pont a Duna partra néz. A gyerekekre is gondoltak: nagyon olcsón lehet rendelni egy nagy kancsó limonádét, amit nagyon jól készítenek el.
Az ebéd után a gyerekek megnézték az összes állatot és nagyot játszottak a játszótéren és a Duna parton.
2013. november 20.a párjával járt itt 55Mi télen voltunk itt egy hétvégét a férjemmel, és mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. A szoba szép és tiszta, a wellness részleg nem túl nagy,de nekünk pont elég volt. Egész nap fürödtünk és ettünk. Az ételek nagyon finomak,mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt. A környék nagyon nyugis, a Balaton kb. 5 perc sétára található a szállodától.
2013. november 20.a párjával járt itt 55A férjemmel egy éjszakát töltöttünk ebben a szuper szállodában. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve, az ételek kiválóak: minden étkezésnél kb. 10 féle nagyon finom étel közül lehet választani,5 féle gyümölcsléből,tea,süti stb. Az étkezések között korlátlan tea fogyasztás + gyümölcs. . . A wellness részleg nagyon szuper! Mindenkinek ajánlom!
2013. november 20.gyerekekkel járt itt 55 Visszajáró vendégek vagyunk a férjemmel és 3 gyerekünkkel. Egyszerűen imádjuk! ! ! Az ételek 5 csillagosak, a személyzet kedves,segítőkész. Imádjuk,hogy egy zárt folyosón keresztül fürdőköpenyben át lehet sétálni a fürdőbe! Mi abba a családi apartmanba szoktunk menni,aminek az erkélyén jakuzzi van,így mikor a legkisebb alszik a nagyokkal akkor is tudunk fürödni.
Nagyon szeretjük! Aki itt pihen sétáljon el a vakegérbe :) ilyen jó és hatalmas hamburgereket még sehol nem ettünk.