2022. február 2.családjával járt itt 35Hát inkább nem írok semmit, mert ha jót nem tudsz rosszat ne akarj elven vagyok.El kell menni EGYSZER kipróbálására! De csak erős idegzetüeknek ajánlott!
2020. szeptember 30., csoporttal járt itt 55Családi rendezvények ideális helyszíne.De ha csak a természetet szereted, akkor is ideális a kikapcsolódásra a városok zaját hátra hagyva!!
2020. szeptember 15., csoporttal járt itt 35 A kerthelyiség rendezet,a szobák kissé pókhálosak és porosak voltak,a fürdőkben a zuhany nehézkesen indultbe. A parkolóba csak 3 auto férel. A grillezési lehetőség(kb 40perc sütés)2000ft gáz kőltséget számolt fel az amúgysem szimpatikus hölgy,persze számla nélkül ugy mint a saját termelésü 2 űveg bort is. A reggeli az rendben volt.
De a kávé felejthető. Hogy maximumon legyen kihasználva a vendégház mindenhol ágy. Még a szaunával szemben is. +1 szoba 5 fekvőhely stb. . . . ! ! !
2020. június 26.a párjával járt itt 55Családi hangulatu kis vendéglő a falu közepén.A véleményem lehet nem férne a leírásba.Egyszerűen ki kell probálni.Valami fantasztikus.Csak ajánlani tudom kicsiknek és nagyoknak.
2019. július 11.családjával járt itt 45 Bele olvastam az elöző értékelésekbe. Nagyon meg oszlanak a vélemények. De azzal tisztában kell lenni,hogy ez egy útszéli kiskocsma a falu mellet. Mi négyen ebédeltünk és szakácsként az a véleményem,hogy árban és minöségben elfogadhattó. Vannak drágább éttermek ahol a kockás abrosz már a retró desing és a fél liter limcsi 1ezres.
A pincér is jó arc volt,a sznobok pedig menjenek drágább egységbe ha megtehetik. Mi meg voltunk elégedve és másnak is ajánlom.
2019. május 29.családjával járt itt 35Némelyik étel nem adta vissza azt a minöséget amit az ár képvisel.És a vegyes saláta lehetne tényleg ,,vegyes''!
2018. november 14.a párjával járt itt 25 Az ételek minősége,hőfoka,a tisztaság,a parkoló rendezettsége. Egy szóval minden elég gyenge minőséget produkál. Igaz nem drága,de a színvonal ennek megfelelő. Csak nagyon elszántaknak ajánlom. Ha az utazókra épül az egész egység egy keveset tegyenek talán a minőségre. pl. A parkolóból ne szemét hegyen közelítsék meg az egységet a vendégek.
A kicsorbult tányérokat ne sajnálják selejtezni,idő közönként a melegitő pultban vizet cserélni,és még sorolhatnám mint vendéglátos,de főképen egy Ántsz felül vizsgálatra nagyon megérett az egység.
2016. november 18.gyerekekkel járt itt 45a fő tér közepén egy barátságos vendéglő. kedves személyzettel. de azért az árért lehetne egy kicsit talán többet a tányérra tenni. vagy a köret legyen benne a fő étel árában. nem vagyok benne biztos hogy aki a másik végről jön meg tudja fizetni az étkezését. Lehet mondani,hogy van más lehetőség is a városban. De talán több a MAGYAR turista Kőszegen mint az OSZTRÁK zabálógép.