2018. július 8.gyerekekkel járt itt 45 Pár évvel ezelőtt már jártunk ezen a helyen. Az akkori tapasztalatokból kiindulva sejtettük, hogy sokat kell majd várakoznunk. Sajnos igazunk lett, három pincér váltogatta egymást az asztalunk körül, de még így is két óra telt el az után, hogy leültünk, egészen addig amíg felkeltünk.
A pincérek összehangolva mozogtak, az elektronikus rendelésfelvételnek köszönhetően például az italok kifejezetten hamar az asztalunkra kerültek. Az ételekre azonban rengeteget kellett várnunk, ahogy a fizetésre is, efelől háromszor szóltak a pincérnek, aki valahogy a mi asztalunkat rendszerint elfelejtette. Az ételek azonban finomak voltak, ez kárpótolt minket a várakozásért, a látvány pedig csodálatos a tó partján!
2014. december 10.a párjával járt itt 45 A barlangi csónakázás után ültünk be ebbe az étterembe. Már borzasztóan éhesek voltunk, sajnos - noha rajtunk kívül csak egy párocska üldögélt - nem jött ki senki megkérdezni, hogy mit szeretnénk, mire végre kiért a pincér, utána elég lassan érkezett meg a kívánt étel.
Viszont nagyon szép környezetben voltunk, a stégen üldögélve jót beszélgettünk, tetszett a hangulata és az ételekkel is meg voltunk elégedve. Ajánlom azoknak, akik nem nagyon éhesek és ráérnek várakozni. . .
2014. december 10.a párjával járt itt 55 Motorral érkeztünk a szálláshelyre. Mivel eléggé esőre állt az idő, így hamarabb értünk oda, mint illett volna, de a házigazdák nem csináltak belőle problémát, segítettek, hogy mit hova pakolhatunk amíg takarítanak, mi pedig hátramentünk a tűzrakó helyre. Nagyon kedvesen megmutattak mindent, elnézést kértek - holott mi érkeztünk hamar.
Az ott tartózkodásunk alatt végig segítőkészek voltak, bármivel fordultunk hozzájuk, segítettek. Családosoknak nagyon tudom ajánlani, nagy kövezett kertrész, sütögetős hely és egy vidám hangulatú faház ahova visszavonulva lehet pihenni. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük!
2014. december 10.a párjával járt itt 15 Gyakran utazunk a Férjemmel, mindig apartmanokban szállunk meg. Nem vagyunk nagy igényűek, többnyire mindenhova aludni járunk, mert a nap nagy részét a környék felfedezésével töltjük, ebből kifolyólag nincs sok baj velünk. Ide egy esős napon érkeztünk, egyből bementünk a főépületbe, ahol senkit nem találtunk, majd egyszer csak oldalról egy hölgyike kiordított, hogy "erre!
! ". Hátravezetett minket egy melléképületbe és szólt, hogy akkor fizessünk (? ? ! ! ), ez lesz a szobánk, mondtuk, hogy várjon egy kicsit, hadd pakoljunk le. Kiment. Páromnak átázott a cipője, gondolta a fürdőszobában kifacsarja a zokniját. Visszahőkölt, én csak belestem. . . egy kis lyuk, a végében egy rothadó káddal, sehol ablak, pislogó világítás. . . undorító volt az egész, már pár kép van róla mellékelve. Én elsírtam magam. . . Férjem pedig intézkedett. A hölgy hangosan szitkozódott, hogy miért nem külföldön nyaralunk ha ilyen nagy igényeink vannak,végül is csak az ablakot kéne nyitva hagyni ha elmegyünk s akkor nem dohosodik be, és amúgy miért nem szóltunk előre hogy nem ezt a szobát akarjuk (gondolatolvasók vagyunk? ! ). Végül találkoztunk a tulajjal, leslattyogott hozzánk papucsban, majd elkezdte mondani nekem, hogy az eső miatti rossz kedvemet rávetítem a helyzetre és miért most jöttünk, amikor esik,ha ez engem ennyire zavar (nem zavart az eső,volt tervünk aznapra ami fedett program volt) amúgy ez a szoba megfelel-e. Megfelelt volna,első ránézésre normális volt, de kértem a Férjemet, hogy menjünk haza inkább. A hölgy ekkor megkérdezte, hogy amúgy kik vagyunk. . . ha humoromnál vagyok, még mosolyogtam volna egyet, hogy jókor jut eszébe,eddig azt hajtogatta hogy mi azt a szobát foglaltuk, de név nélkül magyarázta. . . Voltaképpen ötletem sincs, hogy honnan a bánatból szakajtottak olyan embert, aki ezt az ellátást három csillagra ítélte, de a hátsó szobában biztos nem járt. A többi lehet, hogy megfelelő színvonalú.