2019. augusztus 15.a párjával járt itt 15 11 Nap 10 éjszakára lakosztályt foglaltunk, a sokadik levélváltásra sikerült megérteni mit is szeretnék. Az érkezés napján egy hirtelen záport után azonnal egy beázással néztünk szemben, amire a szálloda válasza egy koszos felmosó vödör volt a mennyezeti lyuk alá.
A párom szinte minden napon próbált kontaktust teremteni egy intézkedésre képes alkalmazottal vagy vezetővel, de ezt a 10 nap alatt nem sikerült elérnünk. Háziállattal voltunk és felajánlották a háziállat felár törlését de ezt nem fogattuk el első ajánlatként, hozzátettek még 10e forintot. A takarító személyzetet az 5. napon küldték fényképezni biztosítónak átadható felvételek miatt, ami természetesen nem lett volna releváns, a nagy meleg miatti száradás után, így az én felvételeim kerültek átadásra az említett éjszakáról. Az éjszaka folyamán az ágyakat át kellett rendezni a másik helységbe, mivel a csöpögő beázás folyamatos kopogása lehetetlené tette a nyugtot alvást a szobában amin nincs ablak csak egy terasz ajtó, és a szúnyogháló teljes mértékben használhatatlan , ezért nem lehet éjszakára kinyitni a rovarok, és a háziállatunk tetőre való elkószálása miatt. Természetesen itt nem működött a légkondicionálás sem, csak a rendszer csordogálását lehetett hallgatni egész éjjel. A napok múlásával egyre több problémával kerültük szemben, mégpedig: a fürdőszobában egy jacuzzis kád volt ami nem működött, ez azért volt probléma, mert a fúvókákon állva (mivel ülni elég kényelmetlen) zuhanyozni függöny nélkül nem csak pocsolyát csinál a fürdőből , de elég csúszás- és balesetveszélyes is. A WC deszka saját utakon járt és többször csíptük oda vele combunkat amiről lila foltok tanúskodnak
A nappali fényeknél derült ki, hogy a "lakosztály" meglátásunk szerint évek óta nem volt kifestve, mivel döglött rovarok véres maradványi voltak papucsnyomokkal a falon dekorációként és a sarkokban feketéllett a festés a nem dohányzó intézmény ellenére valamint a beázás miatti dohos szag is kezdett elterjedni. A fürdő köntöst nem cserélik , a recepciós szerint még akkor sem ha 3 hétig maradunk, csak térítés ellenére. Ellenben az ágyneműt hetente , amit 11 nap alatt nem sikerült konstatálnunk. Legalább a törölközőket 3 naponta. Az étterem I. osztályú, pedig még csak egy asztali szemetes sem található reggeli idején, valójában, földre helyezett sem, viszont 1 korsó sör meghaladja az 1000 forintot. Reggelinél vadászni kellet a tiszta kávés poharat mivel eszméletlen koszosak voltak a gondolom mosogatógéppel rendezett poharak, sőt vacsoránál fogtam olyan tányért is a tányérmelegítőből amin ott volt az előző esti köret maradványa. Kompetens személlyel nem tudtunk a 11 nap alatt egyeztetni, mert nem vállalták fel a problémát, csak a recepción keresztül tagadtatták le magukat nap mint nap . Természetesen a vásárlók könyvében bejegyzést hagytunk és várjuk a kompetens személy válaszait is.