2016. augusztus 18.barátokkal járt itt 45 Baráti társasággal voltunk ebédelni júliusban. Nagy a parkoló, de semmi árnyék nincs. A torony alatti belső helyiségben foglaltunk helyet, ami meglepően sötét volt. A személyzet kedves, gyors, de kapkodnak. 22 perc alatt kaptuk meg az ételeket a rendelésfelvételt követően, ezt a pincér közölte velünk.
A kólával nem voltunk megelégedve, mintha egy felvizezett változatot kaptunk volna jó borsos áron. Mivel rajtunk kívül csak két család volt az étteremben, így nehéz elnézni, hogy volt, akinek lemaradt a levesrendelése. Ami nekem külön nem tetszett, hogy étkezés közben többször is odajött a pincér megkérdezni, hogy ízlik-e az étel, minden rendben van-e. Ezt általában tányérleszedéskor, és az étkezés végén szokás, nem az evést megzavarva. Illetve a kiürült nagyobb poharakat azzal a kifogással távolították el, hogy nincs több ilyen méretű poharuk és szükség van rá. Egyszer az ember még mosolyog rajta, de amikor már harmadszor viszik el tőlünk a poharakat ezzel a szöveggel, akkor már inkább kínos. Az ételek nagyon finomak voltak, abba semmi kifogásolni valót nem találtunk. Az ételek allergén anyag tartalmáról megfelelő felvilágosítást kaptunk. Összességében nagyon barátságos, kellemes hely, a kellemetlen tapasztalatok és a magasabb árak ellenére ajánlanám másnak is.
2016. augusztus 18.barátokkal járt itt 55 Minden évben a településen töltünk pár napot, és eddig ez az étterem vált be igazán. Nagyon kellemes, nyugodt hely. Ami különösen tetszik, az a lugas-jellegű udvar, ahol igazán kellemes ebédelni a legnagyobb hőségben is. Kedves a személyzet, figyelmes, pillanatok alatt megoldották, hogy a 12 személyes társaságunk egy helyen tudjon helyet foglalni.
Bőséges az ételválaszték, és a minőséghez képest alacsonyak az árak, de ez kompenzálja azt, hogy igen sokat kell várni az ételekre. Mindenkinek ajánlom!
2016. augusztus 18.a párjával járt itt 45 Már többször meglátogattuk az éttermet, és csak ajánlani tudom. A pincérek kedvesek, figyelmesek, az árak megfelelőek, és az ételek mennyisége kifejezetten nagy. Eddig minden megkóstolt étellel meg voltunk elégedve, de a húslevest senkinek sem javaslom fogyasztásra.
Külön tetszett, hogy az étterem több részre van finoman osztva: belső helyiség, terasz jellegű helyiség, és egy külső fedett rész. Amikor csoporttal érkeztünk, akkor is szívesen álltak rendelkezésünkre, mindenki meg volt elégedve.
2016. március 22.barátokkal járt itt 25 Nyáron tértünk be az étterembe, a belső helységben ültünk le. Az asztalok és az asztalok melletti ablakok igen csak tisztításra vártak. A kiszolgáló hölgy kedves volt. Mindannyian hideg gyümölcs levest kértünk, és különböző főételeket. A gyümölcs leves pezsgett a benne lévő gyümölccsel együtt.
Amikor fizetéskor szóvá tettem, az eddig kedves hölgy úgy vágta vissza hozzánk a bankkártyát, majd bevonult a konyhába, ahonnan aztán a szakács kijött és jól megnézett minket magának. Távozáskor csak a pizzasütő srác köszönt el tőlünk. Hazafelé a vonatúton mindannyian rosszul voltunk, hasmenésünk volt.