2023. augusztus 13.a párjával járt itt 15Amennyiben halálközeli élményre vágysz vagy egy éjszaka alatt szeretnél megszabadulni 3 kg-tól, akkor bátran fogyassz el egy harcsaparikást juhtúrós strapacskával, a tulajdonos kifejezett ajánlására. Ha ennyire nem vagy bátor és csak egy egész éjszakai rosszullétre vágynál, akkor a szarvascomb áfonyamártással is megteszi.
2020. február 19.barátokkal járt itt 45 Ezt a helyet eddig csak a déli menüjéről ismerhettük. Mostantól azonban már hétvégén is ehetünk itt egy jót! Egyszeri díj ellenében korlátlan fogyasztással várják a vendégeket. Érdemes azonban előre foglalni! A pincérek nagyon kedvesek voltak, annak ellenére, hogy önkiszolgáló rendszerben működik a hely, folyamatosan szedték le az asztalokat!
Az ételek minősége jó volt, bár sok a rántott étel. Vegetáriánusok és gyerekek is találnak maguknak ételt!
2020. január 8., kollégákkal járt itt 45Egy társasággal vacsoráztunk itt, előre foglaltunk helyet és ételeket is! A személyzet sajnos nem volt a helyzet magaslatán. Az alap innivalók és ételeket felszolgálták, de többet nem jöttek az asztalhoz. . . Az ételek finomak voltak és gyorsan ki is hozták őket. Ezen az estén több foglalás is volt, így majdnem tele volt az étterem, amitől egy kicsit zajos is lett.
2020. január 8.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Csupán egy éjszakát töltöttünk a szállodában, de nagyon jó élményekkel távoztunk. Közvetlen átjárás a fürdőbe, remek ételek reggelire és vacsorára. Az egyetlen probléma az volt, hogy a fitnesterem nyitvatartási ideje mindenhol másképp volt kiírva, így a kora reggeli órákban nem lehetett használni (a fürdőből lehet megközelíteni, így csak a fürdő nyitvatartási idejében használható)!
Az időjárás nem volt hozzánk kegyes, így a szálloda környékét nem tudtuk felfedezni. Fejlesztendő még a parkolás, ami jelenleg néhány fizetős helyre és az út menti parkolásra korlátozódik. Összességében tetszett a szálloda és biztosan visszatérünk még hosszabb időre.
2019. október 11.barátokkal járt itt 55 Kihagyhatatlan! Évek óta járunk ide, és még sosem csalódtunk! Isteni ételek,mindig van idény jellegű kínálat is! Az egyetlen étel, amit csak előre rendelés után készítenek el az a csülök, de ez érthető, hiszen hosszabb elkészítést igényel. A kiszolgálás kedves, figyelmes, gyors! Érdemes asztalt foglalni, mert szinte mindig teltház van!
Sajnos hozzánk nem szállítanak házhoz, ez az egyetlen, ami számunkra hiányzik!
2019. szeptember 11.barátokkal járt itt 55 Szentendre sokunk kedvence. Bár rengeteg alkalommal elmentün már a Pótkulcs előtt, de most ki is próbáltuk. Annyira tetszett, hogy három egymás követő héten is ide szerveztünk baráti találkozót. Az első alkalommal csak egy italra tértünk be, amit néhány friss pogácsával azért megtoldottunk.
A második alkalommal már itt vacsoráztunk és annyira finomat ettünk, hogy a következő héten muszáj volt megismételnünk! A kiszolgálás is nagyon rendben volt. Csak ajánlani tudom!
2019. március 21.gyerekekkel járt itt 45 A szállodát most kezdték felújítani, ami igencsak ráfér már! Elhelyezkedését tekintve kiváló helyen van, közel a belváros, és a sétautak is. A szobák tisztaságával nincs baj, csak a lelakottság miatt nem érvényesül. Változatos, minőségében és mennyiségében is kiváló étkezést kaptunk.
A wellness rész nem túl nagy, még szerencse, hogy nem mindenki akarja használni! A személyzet rendkívül kedves, segítőkész! Összességében jól éreztük magunkat, és ha elkészül a felújítás biztosan visszatérünk még!