2013. április 25.gyerekekkel járt itt 45 Gyermekemmel egy héten egyszer mindig elmegyünk a nagypapa sírjához,Soltvadkertre. Ezt összekötjük egy jó kis fagyizással. A Bianco Nero egy kis utcában szinte "eldugva van",mégis nagyon sokan odatalálnak,hiszen ahogy már többször tapasztaltam,nagyon népszerű a helyiek és a turisták körében is.
A fagyiválaszték nagyon nagy,különleges ízek is megtalálhatóak,sok fajtát próbáltunk már,mind nagyon ízlett. Kapható még csavart fagyi is,az is nagyon finom és különböző öntetekkel is feldobhatjuk fagyinkat. A fagyi ára reális (160 ft/gombóc),itt legalábbis a környéken mindenütt ennyibe kerül. Öntet: 120 ft/adag. Süteményeik is nagyon szépek,citromos piskótatekercset kóstoltam,az nagyon finom is volt. Délután kedvezménnyel vásárolhatóak meg. Teraszuk is van,a parkolót is sikerült kibővíteniük,de szerintem ilyen finom ízekkel lassan az üzletet is bővíteniük kell majd! :-)
Egyetlen apró megjegyzést tennék: hiányoltam a mosolyt a kiszolgáló hölgyek arcáról,olyan átlagosan,egykedvűen teszik a dolgukat. . . Tudom,hogy mindenkinek lehet rossz napja,mégis. . . Valamint negatívum,hogy bankkártyás fizetés nem lehetséges - de a hölgy,akinél rákérdeztem,azt mondta,hogy még nem,tehát várható pozitív változás e téren is.
2013. április 11.gyerekekkel járt itt 55 Az egész ott kezdődött,hogy gyermekkorom óta szeretek játszani,rejtvényt fejteni és persze nyerni! :-) 2011. tavaszán nyertem egy éjszakás tartózkodást ide a Club Regatta Minihotelbe,a minihotel hírlevelére történt feliratkozással. Mivel azon a héten csütörtökön volt az esküvőnk,nagyon örültünk,hogy szombaton elutazhatunk ide.
És mivel a nagy gyermekeinktől kaptunk egy romantikus nászutat is ajándékba,úgy gondoltuk,hogy ide az akkor 9 éves kislányunkat is elvisszük. A hotel nagyon jó helyen van,kisétálva pár perc alatt elérjük a Balatont! :-) A hotel belseje -a jelmondatuknak megfelelően - hajós relikviákkal van tele,hajómodellekkel,stb. Nagyon impozáns az egész megjelenése. A kertben trambulin,ping-pongasztal,homokozó is található,látszik,hogy szívesen várják a gyermekeket. Bent is van egy klasszul berendezett játszószoba,rossz idő esetére. A személyzet nagyon kedves,együttműködő. A kertben jó kis minibár található,nagyon finom,alkoholmentes limonádékkal a gyermekekre is gondolva,de az alkoholos italok sokfélesége is lenyűgöző. A kapitány - a hotel igazgatója - nagyon kedves,barátságos,kapitánysapkában fényképezkedik a kiskalózokkal. . . Gyermekem egy egyszerű "kiskalóz-kérdőív" kitöltését követően ugrálókötelet kapott ajándékba,én ugyanennek felnőtt változatáért egy kedves Club Regattás bögrét! Rajta egy frappáns mondat: mire igyon a hajós? Éhgyomorra! :D
A szombat esti grillvacsora bőséges,látványos és valóban az orrunk előtt készítették el,a vasárnapi büféreggeli pedig bőséges,nagyon komoly választékkal bírt,minden igényt kielégített. Mindenképpen ajánlom a hotelt mindenkinek,aki nyugodt,balatoni kikapcsolódásra vágyik,mindenkinek,aki gyermekekkel utazik és velük együtt szeretné jól érezné magát. Minket megfogott és nagyon szeretnénk visszatérni ide.
Club Regatta Minihotel válasza
Köszönöm, hogy "billentyűt" ragadtál, és leírtad benyomásaidat, élményeidet! Annak meg pláne örülök, hogy ez ennyire pozitív! :-)
Várunk vissza benneteket!
Üdv. Jagodics Tamás
2013. június 4., Club Regatta Minihotel, REGATTA kapitánya
2013. április 11.barátokkal járt itt 45 Úgy hozta a jó sorsunk,hogy eltölthettünk egy vacsorát és egy éjszakát itt. Az ételekről annyit,hogy ugyan a látványkonyha választéka óriásinak mondható,a fűszerezés,illetve annak hiánya tönkrevágta az ételeket. A legtöbb,amit kóstoltunk,minimum sóért kiáltott. . . Mert hiába óriási a választék,ha ízetlen lesz a végeredmény.
A krémleves,amit kóstoltam,javított ugyan az összképen,a salátákkal együtt,amelyek tökéletesek voltak,az öntetekkel együtt. Az italokról annyit,hogy kólát szerettünk volna kérni többek között,nem tartanak,valamint összesen 2 üveg édes pezsgő volt az egész fogadóban,az is elfogyott aznap du. ,úgyhogy hiába szerettem volna azt inni,nem volt rá lehetőségem. Az eltöltött éjszaka másnapján - mivel de. 10-kor nyitnak - 9-kor,mikor mi el akartunk indulni,egy teremtett lélek sem volt sehol,akinek kifizethettük volna a szobát,illetve szívesen ittunk volna ébredés után egy jó erős kávét a bárpultnál. Összességében tehát úgy gondolom,hogy elsőre nem vizsgázott túl jól nálam a hely,de az étlapot végignézve úgy gondolom,hogy mindenképpen adnék még egy esélyt a javításra.
2013. április 3.gyerekekkel járt itt 55 Családommal vacsoráztunk itt - teljesen véletlenül,útközben. Figyelmes felszolgálóval találkoztunk,nagyon kellemes az étterem és a környezete is. Az ételek nagyon finomak voltak,frissen készültek. A kapros-juhtúróval töltött rántott gombafejek nagyon jól eltalált fűszerezéssel készültek,annak ellenére,hogy pl.
éttermekben fenntartással kezelem a gombás ételeket! A férjem,aki kóstolás nélkül szokott fűszerezni,most az utolsó kanálig úgy ette meg a halászlevét,hogy nem rakott bele semmit! A kislányunk adagjából pedig még csomagoltattunk is,nem bírta megenni,nagyon jóllakott! Az ár-érték arány is maximálisan rendben volt szerintünk. Egyszóval az a véleményem,hogy ha máskor is arra visz az utunk,biztosan ott állunk meg enni a családdal,sőt,kimondottan sajnálom,hogy nekünk kiesik,messze van,"csak úgy" odaruccanni egy családi ebédre! Szívesen ajánlom mindenkinek!
14 fotózott hely / 2 oldalon