2024. július 23.a párjával járt itt 55 Minden nagyon tetszett,kedves és készséges a személyzet,finom és választékos ételeket kínáltak. Nagyon tetszett a fürdő,ami hatalmas területen fekszik,és az átjáró a szállodából a fürdőbe. A párom hiányolta a gyógyfürdő 38 fokos vizét. A 34-36 fok nem volt elég meleg neki. A klíma gyenge volt,nem hozta a várt hűtési funkciót.
Éjszakára ki is kapcsoltuk,a terasz ajtót kitártuk,és a friss levegő beáramlása mellett tudtunk csak jót pihenni.
2017. július 24.a párjával járt itt 55 A Hotel nagyon szép,sajnálatos módon nem kaptunk erkélyes szobát,pedig az volt a szívünk vágya! Az egy párnát keveselltem,nem tudtam jóízűt aludni. Mellesleg egy hajszárítót is tudtam volna értékelni,ha ott lett volna a fürdőszobában. Egy pincér magatartása,hozzáállása a kiszolgálásban,szintén nem nyűgözött le.
Összesítve a csillagok értékelése alapján,jól éreztük magunkat,kipihenten távoztunk a Hotelből. Nem kizárt,hogy visszatérünk még! Még megjegyezném,hogy az önökre leginkább illő kategóriában hiányzik a középkorú pár lehetőség is,mi ide tartoznánk,de ez a lehetőség nem volt adott. Szép volt,jó volt,visszatérünk még!