2019. április 29.barátokkal járt itt 15 Korábban már egyszer jártunk itt a barátnőmmel, akkor jól éreztük magunkat, bár az inkább egymás társaságának volt köszönhető. Átlagosan jó volt az ételek íze,megfelelő volt a kiszolgálás. Most is ide szerettünk volna beülni beszélgetni. ebédelni,kávézni,de nagyon udvariatlanul "kidobtak"bennünket,hivatkozva arra,hogy 2 db 8 fős asztalfoglalásuk van és "csak" egy konyhájuk.
A jó idő miatt,a teraszon szerettünk volna leülni,de nagyon pokróc módjára ,a rugalmasságot teljesen mellőzve elküldtek bennünket. Sajnos így többet nem fogunk szerintem oda menni,egyáltalán nem volt kedves a hölgy,semmilyen megoldást nem is akart kitalálni, úgy sem,hogy később is ráérünk ebédelni,csak kávézunk addig. . . . .
2018. augusztus 13.a párjával járt itt 55Nagyon modern,tiszta,igényes szálloda. Hétköznap voltunk ott a férjemmel,így egyáltalán nem volt zsúfolt. Kedves,figyelmes volt a kiszolgálás,nagyon kellemes volt a wellness részleg. Tisztaság és igényesség volt a jellemző. Egy picivel több választékot is elbírtam volna az ételeknél,de így is finomak és bőségesek voltak. Jól éreztük magunkat, ár/érték arányban nagyon megfelelő volt!
2018. május 15.gyerekekkel járt itt 55 Egy vasárnap délután szaladtunk el Tiszakécskére strandra a gyerkőccel és a férjemmel. Nagyon kellemes hely,elfogadható volt a belépő ára is . Hármunknak 5200. -Ft, ez nem kevés,de jónak számít. Nagy területen eloszlott a tömeg,egyáltalán nem volt zavaró. Van jó pár medence, sok napozóágy, van választék az étel-ital terén.
Szép a környezet,tisztaság van, összességében jól éreztük magunkat. Tetszett! Visszatérünk!
2018. május 15.családjával járt itt 45 Kellemes környezetben helyezkedik el az étterem, a Tisza szomszédságában. Kerthelységben tudtunk leülni a jó időben,ez szimpatikus volt. Nagyon kedvesen fogadott a "pincér fiú" illedelmes és jókedvű volt. Elég nagy választékú az étlap,szerintem mindenki talál megfelelőt rajta. Finomak voltak az ételek,ár érték arányban megfelelőek.
Furcsa volt,hogy a kasszánál kell fizetni,nincs fizetős pincér. . . . A ventillátor kicsit hangos volt ahol ültünk,ez picit zavart,de összegészében minden rendben volt,fogunk még itt vacsorázni.
2018. február 6.a párjával járt itt 45Útközben ugrottunk be ebédelni a nyáron. Nagyon szívélyesen fogadtak,kedves volt a felszolgáló. Még elkészült az ételünk, ajándékba nagyon finom levessel kínáltak,ilyet máshol nem is tapasztaltam. Családias volt a hangulat. Finom volt az ebéd,bőséges nagy tányérokat kaptunk. Jól éreztük magunkat,visszatérünk ha arra járunk. Csak ajánlani tudom!
2018. február 6.barátokkal járt itt 45 Nemrég vacsoráztunk itt. Isteni finom volt a kemencében sült csülök,kívül ropogós,belül omlós. Bőséges,tartalmas vacsora. Ár érték arányban nagyon jók az árak. Sajnos az étlap elég rövid,nem sok választék van, az is magyaros jellegű, diétázóknak,gyerekeknek,nem biztos hogy elég. . . . De aki egy jóízű magyaros ételre vágyik,mindenképpen ajánlom!
A hely hangulata kellemes, vidékies,sok régi relikviával. Jól éreztük magunkat. Időnként táncház is üzemel itt! Ajánlom kipróbálni!
Érdekes
2018. február 6.barátokkal járt itt 45 2017. szilveszterén voltunk a strandon. Éppen átalakítás,felújítás zajlott. Bár sokan voltunk és kényelmetlen volt a konténerben kialakított öltözőkben zsúfoltan öltözni,de az ott dolgozók mindent megtettek,hogy jól érezd magad. Nagyon szuper volt,hogy a medencéig bevihetted a pezsgődet,italodat és a medence szélén pezsgőzhettél.
Ezzel máshol még nem is találkoztunk. Nagyon jó buli volt,a gyerekek is élvezték. Kellemes hely,biztos nyáron még jobb,mert a többi medence is nyitva van,nagy területen fekszik. Jó volt,jól éreztük magunkat,visszamegyünk! Ajánlom!
2018. február 6.családjával járt itt 55Nagyon kellemes,tiszta,hangulatos hely! Kedves,"jópofa" felszolgálókkal,minőségi ételekkel. Nagyon figyelmes a személyzet,tényleg vendégnek érzed magad. Nagyon finom,bőséges ételek. Az étterem tisztasága,a mosdók igényessége is sokat számít nálam,ez mind megvolt. Változatos az étlap,mindenki találhat rajta magának megfelelőt. Csak ajánlani tudom!
2017. december 7.barátokkal járt itt 45 A barátnőmmel töltöttünk el egy csajos hétvégét a Park hotelben. Arra a célra,hogy aludjunk,tökéletesen megfelelt. A reggeli viszonylag bőséges volt,bár nem tudtunk kávéhoz jutni,a vacsora viszont nagyon szerény,minimál stílusú. Úgy mint a szoba. Tiszta,egyszerű,kicsi,de rendezett. Semmi flanc.
Wellness itt nincs,szauna van,ehhez bérelni kell pénzért köntöst. Szerintem ez ebben az árba belefért volna. Az éjszakai recepciós nagyon mogorva volt,szinte dühös,hogy nem hagytuk aludni mikor hazajöttünk a sétából. Közel van a belváros és a fürdő,ez mindenképpen jó volt. Összességében elégedett voltam!
2017. december 7.a párjával járt itt 45 A szobát 14 órától lehetett volna elfoglalni,pontosan érkeztünk,kereken egy órát vártunk a recepción. Hogy miért,azt nem közölték. Egy welcome kávé vagy ital jól esett volna,de még elnézést se kértek mikor megkaptuk végre a kulcsot. A recepciós hölgy szűkszavú és nem barátságtalan volt.
A szálloda konyhája kifogástalan,bőséges és finomak voltak az ételek. A szálloda berendezése,külsőségei mind ugyanazok voltak mint 10 éve mikor ott jártunk. Ráférne már egy kis frissítés. A wellness jó,de zsúfolt volt ebben az időszakban. A vacsoránál is rengetegen voltak,de le tudta a személyzet kezelni. A környék ilyenkor kihalt,csendes. Összességében jól éreztük magunkat.