2016. december 12.barátokkal járt itt 55 Novemberben voltam a barátnőimmel. Lakosztályban voltunk, ami nagyon kényelmes , tágas volt. A wellness nagyon jó, a szaunák is fantasztikusak. Szauna szeánszon vettem részt, de nagyon jó volt, hogy utána a szauna mester minden fontos információt elmondott, hogy mire figyeljünk, és, hogy hányszor szaunázhatunk 1 nap.
A reggeli svédasztalos volt, de a vacsora menüválasztás. Valóban az előttem hozzászólókkal értek egyet, miszerint kevés egy előételből vagy főételből választanai. De ez egy gasztronómiai konyha, ezt el kell fogadni. A fantasztikus volt, hogy nincsenek gyerekek. Több felnőtt barát szállodára lenne szükség, mert aki a gyerek szállodákat kedveli az oda megy, aki pedig a felnőtt barát szállodát részesíti előnyben.
2016. szeptember 12.családjával járt itt 45 A hétvégét a családdal töltöttük ebben a szállodában , már több alkalommal jártunk itt. A wellness részleg nagyon jó, habár nagyon hiányzik egy kinti medence. A wellness büfé nagyon korrekt, gyors a kiszolgálás és finomak az ételek. A felszolgálók az esti vacsoránál, kicsit le vannak lassulva, sokat kell várni az italra.
Összességében minden alkalommal jól éreztük magunkat, visszajáró vendégek vagyunk.
2016. június 14.barátokkal járt itt 45 A szálloda központi helyen van. Az nagyon jó, hogy a Hunguest Hotels szálloda lánchoz tartozik és így át lehetett menni a Béke Hotel fürdőjébe is. Mi ott tartózkodásunk alatt ezt ki is használtuk. A szálloda étterme kicsi, de az ételek finomak voltak. Habár az esti órákban már kicsit hiányos a kínálat.
A szoba amiben voltunk, kopott bútorokkal volt berendezve, látszik, hogy sok a vendég és elhasználódott, de ettől függetlenül jól éreztük magunkat. Szerintem nem előnyös a közös terasz, mert nem lehet napközben nyitva hagyni az ajtót, mivel más is be tud menni a szobába.
2016. április 11.barátokkal járt itt 55 A barátaimtól kaptam az 50. születésnapomra ezt a hosszú hétvégét a szállodába. Nagyon szép, igényes egybenyitható szobában voltunk. A szálloda tiszta, teljesen modern, új berendezéssel. Az ágyak nagyon kényelmesek. Az ételek ízletesek és változatosak voltak. A fürdőben telt ház volt, ez nem igazán volt kényelmes.
A kinti szauna nagyon jó. Nagyon jól éreztük magunkat. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2016. március 18.barátokkal járt itt 55 A személyzet kedves, figyelmes. A reggeli és a vacsora ízletes, változatos. 10 fővel voltunk, nagyon jól éreztük magunkat. A szobák, újak, tiszták teljesen rendben volt minden. A szálloda a fürdőre épült, egy folyosón közelíthető meg. A fürdőben a szaunavilág nagyon jó. A kinti medencékben a vizet naponta cserélik.
A szálloda bejáratánál a virágözön fantasztikus látványt nyújt. Mindenkinek ajánlom.
2013. december 29.a párjával járt itt 55Több alkalommal voltunk már a szállodában. Minden alkalommal meg voltunk elégedve. A szálloda tiszta, igényes. A személyzet kedves. A svédasztalos reggeli - vacsora kiváló. A szobák igényesek,szépek. A wellness nagyon kellemes, határozottan jó, hogy át lehet járni a Szent Erzsébet fürdőbe és az benne van az árban , nem kell külön fizetni érte. hogy Mindenkinek csak ajánlani tudom, mi is vissza fogunk még menni.