2018. augusztus 7.barátokkal járt itt 45 A szálloda, jó helyen van, közelben minden megtalálható. Fürdő, állatkert, vidámpark, játszótér, szépen gondozott parkok. Villamossal a belváros 10 perc. A szálloda személyzete nagyon kedves, annyira segítőkészek voltak mindenben, amivel eddig egy szállodában sem találkoztam! Köszönjük szépen a kedvességüket.
A Campus fesztivál volt a Nagyerdőben, a rendezvény jól szervezett volt. Jól értelmeztük magunkat.
2018. május 9.családjával járt itt 55 Csendes, szőlőtőkékkel körbevett helyen van a szállás. Szobánk közvetlen kapcsolattal volt a wellnessrészleggel és a terasszal. A szoba galériás, kényelmes ágyakkal. Az étterem másik épületben található, nagyon finom változatos ételkínálattal, jó borokkal. A tófürdő rövid sétával megközelíthető.
Nagyon tetszettek a nem szokványos medencék. Mindenki megtalálja a neki megfelelő hőmérsékletű vizet. Ami még fantasztikus, hogy este 10-ig lehet fürdeni. A egész terület szépen rendezett, tele ötletes megoldásokkal. Külön kiemelném a dolgozók kedvességét és szolgálatkészségét. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2017. szeptember 28.a párjával járt itt 45 A szálloda nagyon jó helyen van, a fürdőt zárt földalatti folyosón keresztül lehet közvetlenül megközelíteni. Az erkélyről csodálatos a reggeli napfelkelte. A félpanziós ellátás minden igényt kielégít, a választék bőséges és finom. A személyzet kedves és szolgálatkész. Az épületre viszont nagyon ráférne egy kis felújítás!
A fürdő jó, csak a gyógyfürdő nyitvatartás lehetne hosszabb is, a reggeli úszás és a 18 óra utáni fürdés jól esett volna . Az élmény fürdő rész ugyan tovább van nyitva, de a reggeli úszás itt sem lehetséges. Összességében kellemes hétvégét töltöttünk el. Ajánlom mindenkinek aki szeretne pihenni.
2017. július 21.családjával járt itt 25 2017 júliusban családdal
A szállás még rendben lenne,"bár a 3 csillag besorolás igen megtévesztő" este bezár a recepció és reggelig senki sincs a "Hotel"ben. A félpanzió, az valami borzalom, az ízekkel nem lett volna gond, ha lett volna mit megkóstolni. Se pohár, se tányér, se ennivaló!
Végre 20 perc várakozás után kihoztak pár szelet húst, a gyümölcslevesen kívül, minden csak langyos volt. Nem volt gyümölcs, se desszert. A reggeli volt talán ami jó volt, de aki vegetáriánus, vagy diétázik, az ne ide jöjjön.