2018. augusztus 14.a párjával járt itt 55 A PostArt egy különleges színfoltja a budaörsi kultúrális életnek - mind a hangulata, mind a programjai színesek. Kínálatuk változó, minőségi. Külön öröm számomra, hogy az épület helyén régen az az iskola állt, ahol nagymamám tanulta a szorzótáblát és az ABC-t még a 40-es években.
Bármikor szívesen térek be ide akár egymagam megpihenni, akár társasággal egy jó koncertre vagy a művészetet csodálni.
2018. augusztus 14.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Évek óta járok a Suhajda cukrászdába, a gyermekeim szülinapi zsúrját itt tartjuk és minden családi eseményre innen rendelünk tortát. Heti szinten többször tartok találkozót ügyfelekkel, barátokkal itt és minden szempontból maximálisan elégedett vagyok vele.
Budaörsiként külön öröm számomra, hogy abból a lepukkant régi présházból milyen csodát műveltek, emelve ezzel a környék esztétikáját. A süteményekre, fagylaltokra még sosem volt panasz részünkről. Minőség érződik rajtuk, biztosan valódi gyümölcsből dolgoznak és nem valami ízfokozóval kínálnak be. A kiszolgálás is barátságos, kedvesek a munkatársak. Jó szívvel ajánlom! Ha javasolhatnám, esetleg több bútor vagy kerti játék elférne az udvaron, de enélkül is nagyon jó élmény ott lenni.