2024. augusztus 11.a párjával járt itt 55 Picit messze van a belvárostól de mindenképpen érdemes betérni a panzióba ha arra jársz. Kényelmes és tiszta szobák várnak. A tulajdonos elbűvölő kedvessége és az ételek ízharmóniája gyorsan feledteti az egész napos városnézés utáni fáradtságot. Nyugodt környék annak ellenére,hogy főút mellett helyezkedik el.
A vasútállomás pár perc sétával elérhető,ahonnan több faluba is indul buszjárat. OTP Szépkártyát elfogadnak. Mi még megyünk ha tehetjük.
2024. június 3.a párjával járt itt 55 Egy hétvégét töltöttünk el a párommal a vendégházban. Nagyon kedvesek és rugalmasak a szállásadók. A környezet hangulatos. A szoba ragyogóan tiszta és barátságos. Az ételek finomak voltak és változatos. A vendégház nagyon közel helyezkedik el a Festetics kastélytól mégis ár érték arányban kiváló.
Abszolut ajánlom mindenkinek,aki csendes és nyugodt környezetben töltene el pár napot.
2024. június 2.a párjával járt itt 45A személyzet nagyon barátságos és mosolygós.
Az ételek rendkívül finomak és kiadósak.
Az italoknak szerintem irreálisan magas áruk van.
Otp Szépkártya elfogadó hely.
2022. június 26.a párjával járt itt 55 2022 júniusában töltöttem itt 4 éjszakát a szerelmemmel. Az elhelyezés ( ZÖLD HÁZ 5 - ÖS SZOBA ) fenomenális volt. Minden adott volt a jó pihenéshez. Ételek fantasztikusak és bőségesek voltak. Étteremben az árak normálisak voltak. Egyáltalán nem voltak elszállva attól függetlenül, hogy 4*-os.
Aggtelek, a boldogkőváraljai vár, szilvásvárad, tokaj relatív elérhető 100 km távolságon belül. A hotel parkja is megér egy napot. A welness rész nekem kicsinek tűnt főleg a kinti medence ha sokan voltunk. A masszőr kiváló keze pedig igazi felfrissülést ígér. Az ár érték arány szempontjából a hotel teljesen rendben volt és szépkártyával is lehet fizetni. Mi még biztos, higy vissza térünk.
2021. július 31., csoporttal járt itt 55Ma voltam először a panzió éttermi részén egy 30 fős baráti és családi társasággal egy keresztelő után.
A tisztaság ragyogó a pincérek kedvesek és pörgősek a hely hangulata magával ragadó az ételek isteni finomak a parkolóban sok autó elfér.
Ajánlom mindenkinek, aki a 7-es főúton Martonvásáron keresztül utazik, hogy egyszer térjen be.
Megéri.
2021. június 23.a párjával járt itt 55 Mátraházáról haza fele tértünk be egy ebéd erelyéig a Sástó csárdába. A pincér hölgyek nagyon aranyosak voltak. A nagy darab kopasz tetovált tulajdonos pedig leste minden kívánságunkat. Nagyon normális, nagyon jó fej pali. Az ételek kifogástalanok, nagyon finomak és nagy adagok.
Az étterem átalakítás alatt van ezért az étterem hátsó részében van kialakítva kívülről egy férfi és női mosdó usb lapokból de az is rendben volt. Ajánlom mindenkinek, aki arra jár és jót szeretne enni.
2021. június 23.a párjával járt itt 55 301 sz Lifestyle lakosztály. Párom születésnapjára foglaltam le egy jakuzzis lakosztályt 3 nap 2 éjszakára. Az ottlétünk alatt tökéletesen ki tudtunk kapcsolódni, hiszen a szálloda minden kényelmi funkcióval felszerelt beleértve az akadálymentesítést is. Az ellátás tökéletes volt.
A személyzet a takarítóktól az öltönyös Úrakig a vendégek kívánságát leste. Sehol egy kedvetlen vagy unott arc. Az istenien elkészített ételekből mindenki talált a fogára valót, ahol a magyaros ételektől kezdve a mediterrán ételekig rengeteg étel volt felsorakoztatva. Minden reggel és este friss gyümölcs volt felkínálva a vendégeknek. Gondoltak a leg kissebbekre is különböző bébi ételekkel. A medencék tiszták voltak. Élmény volt megmártózni bennük. Az alagsorban van a szauna világ,amit nem próbáltam ki így erről véleményt nem tudok alkotni de volt 2 medence,amiben az egyikben sodró folyosó is volt. Nagyon jól szórakoztunk benne. A lakosztályunkban volt egy nappali egy háló és fürdőszoba. A nappaliban is és a hálóban is volt külön-külön tévé és légkondi. A fürdőszoba tágas és világos. Itt jegyezném meg, hogy a szálloda weblapján a lakosztályt úgy hírdetig, hogy jakuzzizás közben élvezhetem a panorámát. Na ebből semmi nem igaz, mert a kilátást gátolta a 3 db hatalmas füstablak így nem volt panorámás kilátás. Ettől eltekintve nagyon jól éreztük magunkat, mindennel tökéletesen meg voltunk elégedve és visszatérő vendégek leszünk ha tehetjük.
2021. június 22.a párjával járt itt 55A hely hangulata lenyűgöző.
Pincérek kedvesek, segítőkészek és értik a dolgukat.
Vaddisznó húslevest ettem ebédre, ami egyáltalán nem ízlett de a főfogás mindenért kárpótolt.
Vacsorák és reggelik azonban nagyon rendben voltak.
Nagyon finom, ízletes ételekkel bőséges svédasztallal várják a vendégeket.
Árak kicsit húzósak még akkor is ha egy 4 csillagos éttetemről van szó.
2021. június 22.a párjával járt itt 25 Először voltam ebben az étteremben. Az étterem környezete tiszta és rendezett volt. Első benyomásra szimpatikus volt. Kiszolgáló személyzet kedves és segítőkész volt. A problémám az volt, hogy a terasz részt a hőség miatt nem tudtam igénybe venni, mert oda tűzött a nap és csak 1 napernyő volt.
A marhapörkölt nem volt friss a tarhonya el volt áztatva szóval nem voltam elragadtatva de ez csak az én problémám.
2019. április 22.a párjával járt itt 55 Közel a balatonparthoz mégis nyugodt környéken helyezkedik el a hotel. A személyzet kedves, segítőkész és felkészült. A szobák tágasak és tiszták. Az étterem kultúrált és hangulatos az ételek nagyon finomak és bőségesek. Az egész hotel a vendégek kényelméről szól. Mi az előszezon végén voltunk ezért nem sok minden volt nyitva de így is minden nagyon szép és jó volt.
Biztos vagyok benne, hogy visszatérő vendégek leszünk a következő években is.