Molnár József

Molnár József adatlapja

18Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Ilyen vagyok
Városi barangoló  •  Ínyenc  •  Természetbarát  •  Kultúraéhes  •  Vízimádó  •  Művészetkedvelő
Regisztráció2014.11.15
Utoljára itt2025.03.01

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2025. február 26.családjával járt itt
Tulajdonképen véletlenül tértünk be ebbe a vendéglőbe. Bár vagy jó néhány éve már jártunk erre, de akkor nem fogyasztottunk talán csak egy kávét és nem igazán hagyott bennem akkor nyomot a hely. Most viszont kiváló élményekkel, elégedetten távoztunk. Kellemes, hangulatosan berendezett, csendes kis hely, remek környezetben.
Kiváló 2025. február 26.családjával járt itt
Családi vacsorára tértünk be a sokak által Eger legjobb éttermének tartott Macokba. Többször jártam már itt és most sem csalódtam. Finom, ámde nem hivalkodó elegancia, meggyőző választék, rafináltan összehangolt ízek, kiváló borok most is bizonyították nekünk, hogy a harmadszor is elnyert Michelin Bib Gourmand díj nem a véletlen műve.
2025. február 26.családjával járt itt
A Küvé a Szépasszonyvölgy egyik különleges helyszíne. Pince és fine dining jellegű shef-étterem ügyes, elegáns ötvözete. Az épület struktúrája még utal az eredeti elrendezésre, de a tervezők és a kivitelező remek munkát végzett és egy modern, hangulatos éttermet hoztak létre. Ketten látogattunk ide a társammal.