2019. július 22.a párjával járt itt 15 Már nem először ültünk be ide egy kiadós séta után egy jó ebédre. Sajnos csalódnunk kellett. A minket fogadó pincér úgy viselkedett mintha még mi tennénk szívességet hogy ott szeretnénk fogyasztani. Nem volt itallap, de rendeltünk két limonádét, utólag kiderült, hogy darabja 1000 forint ami azért szerintem elég túlzás.
Rendeltünk tárkonyos vadragu levest ami nagyon finom volt csak nem az amit rendeltünk. Tárkony nem volt benne kb semmi, hús egy db. A főétel pedig szarvassült polentával, a férjemnek pedig velővel töltött rántott hús. Az ő étele finom volt, az enyém vmi borzalom. . ott kezdődött hogy elvágni sem lehetett a húst. a vadhús inas, tudom, de ez konkrétan szinte ehetetlen volt. . Ittunk még egy kávét és 12 ezret fizettünk. Szerintem iszonyat túlárazott volt a hely és még b. nkók is voltak. Többször nem próbálkozunk. . . .
2016. október 5.egyedül járt itt 55 Többször megfordultunk már ezen a helyen, a hely maga kifogástalan tisztaságú. A kiszolgálás nagyon profi, barátságokat és kedvesek, szerintem ez sokat számít. A fánkok mellé kávékat is kértünk és nagyon finom volt mind. Gyorsan megkaptuk amit kértünk, készségesen fel is világosítottak a fánkokról amiket kérdeztünk.
Igazán minőségi alapanyagokkal dolgoznak, csodálatos ízeket kreálnak, mindenkinek ajánlom.
2016. július 19.a párjával járt itt 15 Férjemmel a neten kerestünk Egerben étteremet, és a honlap alapján választottuk. Az árak nem vészesek, de a minőség megtapasztalása után, még 4 forint is sok lett volna érte. A kiszolgálás tragikus volt, a pincérnőnek fogalma sem volt az étlapról, nem tudta milyen ételek vannak, miből állnak, stb. A hely maga is zsúfolt volt, levegőtlen és zajos.
Férjem hagymalevest kért cipóban, de mikor tányérban hozták ki, megkérdeztük miért nem cipóban sikerült, azt a választ kaptuk hogy a cipó elfogyott (nyitás után fél órával, ráadásul a pincérnő rákérdezett hogy cipóban kérjük-e). A legényfogó leves jó volt és még a limonádé, ami az étlapon nem szerepelt, így árát sem tudtuk. . De ez lett volna a legkevesebb. Joghurtban és mustárban pácolt csirkecomb filét kértem, négysajtmártással és vegyes idénysalátával. Kaptam egy íztelen, rosszul filézett, néhol nyers húst kaptam, egy szimpla besamel mártással és a vegyes idénysaláta savanyúságot takart tejföllel leöntve. Mindent összevetve, a szakács és a vezetőség nem állt a helyzet magaslatán, szinte menekültünk onnan. Hosszú évek óta az első balszerencsés ebédünk volt ez.
2016. július 19.a párjával járt itt 55 Már a családban többen dicsérték a helyet, de nekünk a férjemmel csak most sikerült ellátogatni a környékre és kipróbálni. Mindent elmond róla, hogy 6 nap alatt 4x ettünk ott. A kiszolgálás nagyon figyelmes, gyors és rugalmas. Kedvesek voltak, emlékeztek ránk már másodszorra. Az ételekről annyit, hogy mesések, világszínvonalúak.
Nem található sok étel az étlapon, de könnyen lehet választani. Mindegyik kiadós, és minőségileg kifogástalan. Mindenkinek ajánlom ezt az ékszerdobozt, nagyon hangulatos.
2016. május 11.gyerekekkel járt itt 55Minden évben két-három alkalommal ellátogatunk ide, a családdal.
Nagyon tetszik hogy sokféle medence van, nyáron a strand része nagyon jó, a gyerekek szeretik a csúszdákat. A folyamatosan fejlesztés is jó, hogy odafigyelnek mennyire újszerű a hely.
A személyzet kedves, tisztaság van.
Néha kicsit sokat kell sétálni a másik medencéig, de eddig még ez sosem jelentett gondot.
2016. április 26.gyerekekkel járt itt 55Minden évben legalább kétszer megállunk itt egy jó ebédre. A pincér már messziről üdvözöl, ismer minket, tudja hogy mikor voltunk utoljára. Számomra ez nagyon szimpatikus, hogy fontos neki a visszatérő vendég. A választék jó, az ételek kiadósak, gyorsan megkaptuk őket, és nem utolsó sorban, isteni finomak voltak.
Mindenkinek ajánlom, aki jót akar enni, jó áron :)
2016. április 26.gyerekekkel járt itt 55 Most április 22-25 közt töltöttünk el pár napot szokás szerint, már tizenegyedik alkalommal a hotelben. A fogadtatás családias volt, a szoba mint mindig, tiszta, rendezett. A személyzet barátságosan üdvözölt minket, vacsoránál is emlékeztek rá mit szoktunk rendelni.
Férjem valamilyen gyomorfertőzést elkaphatott, mert éjjel nem volt jól, reggelizni lejönni nem tudott, de a recepción szóltam hogy felvinnék neki piritóst, semmi ellenvetésük nem volt. Mindig mindenben segítőkészek, elsősorban ezért járunk ide már hosszú évek óta. Az ellátás mindig bőséges, nagy a választék, istenien főznek. Rugalmasak, eddig még mindig minden problémát meg tudtunk oldani. Mindenkinek ajánlom, csodás hely, kellemes környezettel.
2016. február 8.a párjával járt itt 55Nagyon sokszor voltunk már ezen a helyen, van hogy csak a kedvenc hagymalevesünk miatt térünk be, de nagyon finom a pacal is.
Mindig kedvesek, segítőkészek és az ételekre sosem kell sokat várni. Pozitívum hogy kártyával is lehet fizetni.
Jó a hely hangulata, tiszta és szívesen járunk oda, havonta egyszer biztosan.
2015. május 4.a párjával járt itt 55Már többször volt szerencsénk itt megfordulni, családostul, születésnapot ünnepelve, vagy kettesben egy szerelmes vacsorát eltöltve.
A választék kifogástalan, a kiszolgálás csodás. Egyszer a születésem napján voltunk ott, és kaptunk kedvezményt is.
Az ételek minősége nagyon jó, akármikor betérnék ide megint.
2015. április 25.barátokkal járt itt 35 Pár évvel ezelőtt töltöttünk el 3 éjszakát itt. Egy fesztivál miatt voltunk a környéken és utolsó pillanatban tudtunk itt foglalni 3 főre. A legmegfelelőbb szó a helyre, a retro, mintha a gyerekkoromba csöppentem volna a nyolcvanas évekbe. A szoba szűkös volt 3 embernek, szinte csak az ágyaknak volt hely. A célnak még így is megfelelt.
A fürdőszoba állapota meglepő volt, tapéta volt benne! :) A WC is itt volt, így kissé nehézkes volt a 3 embernek megoldani a szükségleteit. A reggeli bőséges volt és elfogadható. Ha valakinek csak arra kell a hely, hogy ott aludjon, arra teljesen megfelelő és árban jó.