2015. február 9.a párjával járt itt 55 Minden bejelentés nélkül este 7-kor jöttünk át egy másik hotelból kaptunk szobát /pedig Bajor hétvége volt sok vendéggel/ itt része ellehet mondani bőséges, változatos reggeli l2-től este 10-ig lehetőség van ebédre, vacsorára ki mit akar elérhető áron. Fürdője és Welnesz részlege kiváló. Szobák tiszták ágyak kényelmesek.
Hamarosan visszatérő vendégek leszünk. Köszönjük a szép napokat. Molnárné
Nem szabad lett volna kiadni, vagy a körülményekről tájékoztatás elmaradt. -
Hímer Termál Panzió Mezőkövesd
2015. február 9.a párjával járt itt 35 Két idős nyugdijas. 2015 február 5. én érkeztünk délben. A recepción nem kaptunk tájékoztatást csak mi vagyunk az egész szállodába. Udvariasan megkérdezte mit kérünk vacsorára sült húst vagy rántott húst krumplival az utóbbit kértük.
Mikor este visszamentünk hideg volt a szoba lementem szólni akkor készitette az egy tál ételt /félpanzióba/ az étterembe kabátba ettük meg és 7-kor kellet menni másik szállást keresni, ha nem akartunk valami betegséget kapni. Párnappal foglalásunkor azt irták telt ház van majd utána küldték, hogy mégis van hely. Tudtuk meg kb. 2 hétig vendég hiány végett nem üzemelt azért is volt hideg, hiába fütöttek. Csunyán elbántak velünk, Biztos oda nem megyünk, és nem is ajáljuk senkinek. Molnárné