2019. augusztus 6., üzleti partnerrel járt itt 25 Sajnos nem tudom senkinek sem ajánlani. Szobák átvételére sokat kellett várni. Szobák szörnyűek,kicsik,dohosak. Tévét alig lehet bekapcsolni, ha sikerült nem lehet programot változtatni. Ágyak kényelmetlenek. Klima nincs, ablakokon nem volt szúnyogháló. Folyosó koszos, régi módi. Étteremben nincs levegő. Ételek választéka kevés.
Személyzet kevés, és igazából megszólítani is alig lehetett őket. Árak az egekben. Nem ajánlom senkinek
2019. augusztus 6.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
4 felnőtt 2 szobában, Nagy szobák, kényelmes ágy. Tisztaság. Szuper személyzet, a főnökasszony is nagyon segítőkész. Nagy választékos étkek, a saját farmról. Kisgyerekeknek is mindig kedveskedtek, palacsinta, müzli, kakaó mindig megtalálható volt az asztalon. Medencéknél mindenki megtalálja a kedvének valót. Farm egyszerűen mesés.
Mindenkinek csak ajánlani tudom. Akár kisgyerekes családnak, akár idősebb korosztálynak is. Mi biztos még visszatérünk!