2016. november 1.a párjával járt itt 45Mióta nyugdíjas vagyok imádom felfedezni kis országunkat így jutottunk el Egerbe is . Nagyon szép hangulatos város a hotel nagyon jó helyen a minaret lábánál van. A személyzet nagyon aranyos volt az ételek fantasztikusak ez a svéd asztalos reggeli vacsora nagyon bejön. Sajna lift nem volt öregesen másztuk a lépcsőt a 2. emeletre ezt hiányoltam is. Ide azért bármikor visszamennék.
2016. november 1.barátokkal járt itt 45A napokban jártam itt a barátnőm névnapját ünnepeltük egy összeszokott kis csapattal. Jött is egy negédes pincérlány aki felvette az étel ital rendelést. Az ital hamar megjött de a vacsorára nagyon sokat kellett várni.De megérte bőséges és nagyon finom vacsit kaptunk. Kellemes hangulatos hely csak ajánlani tudom.
2016. augusztus 18.a párjával járt itt 45 Heló A szállás nagyon jó szép modern tiszta de a kaja na az nem felelt meg az elvárásoknak . A bagett na az felejthető a kuglóf partit sem ilyenek képzeltem és a fő atrakció a gyertyafényes vacsi az egy pislákoló tea mécses szépen tálalt rágós kis husival 4 kis szelet krumplival Valószínű a salit nem ismerik pedig az még jól esett volna.
Ja és a tv úgy éjfélkor önállósította magát és kikapcsolt . Amúgy jól éreztük magunkat
2016. május 17.a párjával járt itt 45Nagyon készültem erre a kikapcsolódásra életemben először jártam Miskolctapolcán A szállás rendben volt kisebb hibákkal mint az ágynemű ami igencsak viseltes volt a fürdőszobában a tusoló is lehetett volna penész mentes Ja és pehhünkre a folyosó utolsó szobáját kaptuk ott már fény sem volt vakon mentünk a szobánkba Viccesen el is neveztük cselédszobának DE ennek ellenére a személyzet remek volt udvarias az ételek finomak és a Barlangfürdő kárpótolt mindenért. Sok sok élménnyel lettem gazdagabb és bármikor visszamennék.
14 fotózott hely / 2 oldalon