2014. november 6.gyerekekkel járt itt 45 Az őszi szünetet töltöttük a családdal a Lugasba, (3 gyerek) akik remekül érezték magukat, velünk együtt. Gyönyörű apartman szobát kaptunk, kifogástalan fürdőszobával. Lehet, hogy a szálloda nem egy 4*szintű kinézetre de tiszta volt. A személyzet viselkedése kifogástalan, a medence nagy, a gyerekek imádták és a gyerekmedence is jó volt és meleg, 2 jakuzzi (belső, külső)működött.
A wellness részlegbe is rendelhettünk limonádét. 2 szauna és egy infraszauna működött egyszerre. Ingyenes állatkert belépőt és 1óra bowling lehetőséget kaptunk ajándékba. Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük
2013. december 27.gyerekekkel járt itt 45A Balaton közelsége fantasztikus, a környék nagyon szépen megújúlt, játszótér és parkok épültek. A szálloda gasztronómiája kifogástalan. A medence vize úszásra tökéletes de kisgyerekekkel nem ajánlom mert hideg. Van szauna, egy kis konditerem. A szobák felszereltsége elégséges, de a wifi csak az aulában elérhető.