2015. október 11.családjával járt itt 55 Aki családias hangulatú igazi vendéglátásra vágyik , ki ne hagyja ezt az apartmant! Gyönyörű környezet,nyugalom , csend. Ezekkel a szavakkal tudnám legjobban kifejezni amit ez a szállás nyújthat. Az apartman kényelmesen berendezett. minden meg van benne , ami csak kellhet. A szobák szépek , felszerelt konyha, tágas fürdőszoba , és saját kertrész .
Igazi kirándulási kiinduló pont. Akár az ember a hegyekbe vágyik, vagy egy kis nyugalomra a Duna partján. Kecske és bárány etetési lehetőség a közeli sportpálya mellett. A szállással szemben kis közért. Összességében nagyon szuper napokat töltöttem el kis családommal . Már harmadszorra szálltunk itt meg , de biztos vissza jövünk ide.
2013. augusztus 14.családjával járt itt 55 Hatalmas adagok és nagyon finomételek ! Igazi falusi vendéglő! Tiszta hely! A palacsintát ki ne hagyja senki! Az ételeket gyönyörű patinás porcelán tálakon szolgálják fel. A felszolgáló hölgy nagyon kedves! Csak ajánlani tudom ezt a helyet! Mint a nevéből is kitünik az ételeket kemencében készítik, a palacsinták nagy részét is.
A vendéglőből szépen le lehet sétálni a partra ha valaki gyalog van. kb 30 perc.
Kemencés Vendéglő Balatonboglár válasza
Nagyon köszönjük a pozitív visszajelzést! Reméljük ha felénk járnak, ismét vendégül láthatjuk Önöket!
2015. július 7., Kemencés Vendéglő Balatonboglár, tulajdonos
2013. augusztus 14.családjával járt itt 55Még soha nem voltam ilyen helyen mint a Peti Apartman! A földszinti apartmanban szálltunk meg.Nagyon szépen berendezett szobák. A konyhában hűtő, és főzési lehetőség. A nappaliban kényelmes sarokgarnitúra és egy nagy LCD TV található. A szállásadók igazi vendéglátók, sokan tanúlhatnának tőlük! Igazi nyaralás volt!
2013. augusztus 12.gyerekekkel járt itt 55 Kényelmes apartman! Van:gyönyörű medence,termál medence, focipálya, ingyen tenisz ,kosár palánk , strandröplabda pálya,pinpong. A táj gyönyörű, körben hegyek, szemben a Leányfalui termál fürdő,de mi nem mentünk a saját strand miatt. Az ételek kifogástalanok! A személyzet közvetlen és barátságos! szép kártya elfogadóhely !
Jövő hónapban újra megyünk! Ja és ,hogy ki ne felejtsem! Itt nem néznek le,hogy nem vagyok külfőldi , ahogy sok helyen! ! !
2013. augusztus 12.a párjával járt itt 55Nagyon jól éreztük magunkat a férjemmel! A háziak aranyos emberek ! Csak azt nézték,hogy nekünk mi lenne jó ! Mindenben meg voltunk elégedve! Gyönyörű helyen található a szállás, ami nagyon kényelmes teljessen felszerelt apartman.Nagyon tiszta. Mi biztos , hogy máskor is ide jövünk,ha Visegrádon szállunk meg!!!!!!!!!!!
2013. augusztus 12.gyerekekkel járt itt 15Tavaly voltam ebben a bizonyos étteremben. Sajnos!
A savanyút kétszer számolták fel. A borravaló láttán a felszolgáló hölgy érdekes arcot vágott, pedig rendessen attam. És sajnos csak utólag néztem meg a nyugtát. Nekem ez a hely rossz élmény volt. Az étel ehető de csak közepes szintű . Pedig úgy hirdetik magukat mintha ez lenne a város legjobb étterme.