2018. december 26.a párjával járt itt 55 Nagyon megszerettük ezt a helyet a párommal! Minden valòszìnūséggel vissza megyünk 2019-ben is, de akkor már 4esben! Nagyon kedvesek,segìtōkèszek,lelkesek,s csalàdbarátok voltak! Mindent köszönönünk! Kilàtogattunk a farmra is, nagy kàr lenne kihagyni! Annyi,de annyi èlmènnyel gazdagodtunk,hogy az hihetetlen!
Remek programok mint gyerekeknek,s mint felnōtteknek egyaránt! Lovagoltunk,ìjászkodtunk,quadoztunk is! Mèg a hideg sem tántorìtott el bennünket! Nagyszerū hely! Ezek mellett mèg a masszàzst is kihasználtuk! Nagyon jòl esett! Ùgy èreztük magunkat ott,mintha családtagok lennénk! Nem mindenhol érezheti magát ennyire jól az ember! Amiről még nem írtam, az az étel! Minden házi,saját készítésű! Nagyon finomak,majd kipukkadtunk minden egyes étkezésnél! Egyszerűen nem lehet kihagyni a finomabbnál finomabb ételeket! Borzasztóan hálásak vagyunk a sok figyelemért,segítségért, s legfőképpen az élményekért!