2018. június 21.a párjával járt itt 55 A szállás teljesen rendben van. Tiszta, csendes, felszerelt és egy nagyon szép kis kert is tartozik hozzá, ahová ki lehet ülni. A központ nagyon közel és a csatorna - ha valaki horgászni szeretne - szintén a szomszédban van. A szállásadó - Rózsi néni - nagyon kedves, aranyos, mindenben segít, kávéval kínál.
Az udvaron lehet parkolni, bár aki legelőször beáll, az csak akkor tud kimenni, ha a mögötte levők kiállnak.
2017. május 22.a párjával járt itt 55 Tökéletes apartman. Tiszta, kényelmes, teljesen felszerelt. Értem ezalatt: mikrosütő, gáztűzhely, melegszendvics sütő, kenyérpiritó, kotyogós kávéfőző, poharak (talpas és pálinkás is), tányérok, edények, kések, mosogatószer, konyharuha. Tartozik még a konyhához: kávé, tea, cukor, citromlé, kávékrémpor, só, olaj, ecet, ásványvíz.
A kis szobában 2 egyszemélyes ágy van, a nappaliban egy nagyon kényelmes franciaágy. A fürdőszobában fürdőkádas, van folyékony szappan, wc papír és törölköző. Az apartman a vízparton van, de a belváros is nagyon közel van, ahol éttermek, közért és borospincék vannak. A tulajdonos nagyon kedves, barátságos, segítőkész. Ha Tokajba megyünk, legközelebb is itt szállunk meg.
2017. május 22.a párjával járt itt 45 Szerettem volna kipróbálni ezt a helyet, mert a facebookon jókat olvastam róla. Kipróbáltuk, tulajdonképpen jó volt. Párom sült keszeget evett én Dörner tálat. A keszeg frissen készült, ezért várni kellett rá. 15 percet mondtak, de kb 25 perc lett belőle. Állítólag megérte várni.
A Dörner tál kicsit furcsa volt számomra, mert kaptam hozzá borsót és kukoricát, de volt hozzá tzatziki saláta is. Egyébként az íze jó volt, és nagy adag. Amíg ott voltunk meg is telt a kis kerthelyiség. Volt aki dörner pitát evett, de a legtöbben a sült hal miatt tértek be oda. Volt hekk, keszeg, harcsa és még törpeharcsa is. Volt egy kézmosó is, hogy a halevés után lehessen kezet mosni. A főutcán van a büfé, ezért kicsit hangos, de a kilátás a tisza partra kárpótolja az embert. Összességében aki halat szeretne enni, annak nagyon ajánlom.
2017. május 22.a párjával járt itt 55 A Böne borozó kicsit távolabb van a központtól, talán többen el sem mennek addig, pedig nagyon megéri. Nagyon hangulatos helyről van szó. A kerthelyiség zöld növénnyel befutva, a pince helyiség kicsi, de nagyon barátságos. A kiszolgálás átlagon felüli, kedves, barátságos. Nagy a választék a borokból, az olcsóbbtól a drágábbig, a száraztól az édesig.
Több pincészet borát meg lehet is találni, és ami igazán lényeges, nem zár be 6 órakor, mint a legtöbb pincészet.
2017. május 10.a párjával járt itt 45 Az apartman szinte a központban van, minden közel van hozzá. Vízparti, a mi apartmanunk az utcára és a patakpartra nézett, így viszont mindenki ott járt előttünk. Az apartmannak 2 bejárata van, egy az utcáról egy az udvarról. A konyha nagyon kicsi, de nagyjából van minden. Talán késekből van hiány. Maga az apartman is elég kicsi, de 2 ember elfér benne.
Több helyen voltunk már Gyulán, így állítom, hogy eddig ez volt a legdrágább apartmanunk, és volt már ettől sokkal kényelmesebb és szebb is ahol megszálltunk.
2017. május 9.a párjával járt itt 35Ismét meglátogattuk a helyet, de a véleményem megváltozott. A tulajdonos még mindig kedves és barátságos, viszont a hely sokat romlott. Vagy esetleg csak rossz apartmant kaptunk, nem tudom. Dohos szag terjengett az egész apartmanban. A fürdőszoba lepukkant szocreál tipus. A szobában a franciaágyra ráraktak egy matracot, ami csúszkált összevissza. A konyha felszereltsége szegényes. Nagyot csalódtam benne.
2017. május 9.a párjával járt itt 55Kétszer jártam a helyen, mindkétszer hamburgert ettem sült krumplival. Nagyon finom volt. Az étterem tele volt, mégsem kellett túl sokat várni. A pizzatészta helyben készül, és a hamburger husi is. Legalábbis ezeket láttam, hogy ott készítik és sütik. A kiszolgáló kedves volt és barátságos. Van kiülős része is a helynek, jó időben biztos az is tele van.
2017. május 9.a párjával járt itt 55A szállás szinte tökéletes. Teljesen a központban van, mégis csendes és nyugodt. A közelben közért, étterem, pékség, és buszpályaudvar. Az apartman a tetőtérben van. A konyha teljesen felszerelt, mikrosütő, kávéfőző, vízforraló, kenyérpiritó, tányérok, edények, bögrék, stb. Zuhanyzós fürdőszoba van, ahol van hajszárító és mosógép is.
Egyedüli negatívum, a nyikorgó franciaágy.
2016. november 24.a párjával járt itt 55Olyan, mintha külön lakásod lenne. Egyszerre csak egy családot fogadnak. A tulajdonos nagyon kedves, barátságos. Az apartmanhoz tartozik 2 szoba, konyha és fürdőszoba. A konyha teljesen felszerelt, az ágy kényelmes, és minden nagyon tiszta. Szép kilátás van a völgyre. Lehet bográcsozni, vagy csak kiülni az apartman elé.
A másik előnye, hogy közel van a Szépasszonyvölgyhöz.
2014. május 23.családjával járt itt 55Esküvő alkalmából voltunk a Sipitó Pihenőparkban. Az étel kiváló volt, a kiszolgálás udvarias és gyors. A szobák tiszták és szépek. Az egész hely nagyon hangulatos, erdei környezetben madárcsicsergéstől hangos. Legfeljebb az odavezető út hagy némi kívánnivalót maga után. Szívesen mennék máskor is.