2014. május 23.családjával járt itt 15 Véletlenül tértünk be pont ebbe az étterembe, de nagyon megbántam. Maga az ételek finomak, csak a kiszolgálás botrányos. Először kihozták az ételt, aztán elvitték előlünk, mert nem nekünk szánták. Aztán a 4. embernek egyszerre hozták ki a levest és a főételt, miután a másik három már megette mind a levest mind a főételt.
Sokat kellett várni még a menüre is, a hideg őszibarack levesre is vártunk vagy negyedórát. Sokat járunk Egerbe, de ide mégegyszer nem megyünk be.
2014. március 25.a párjával járt itt 55 A Tomaj kemping egyedüli hátránya, hogy "messze van" Badacsonytól. De ha bevállalós az ember, 20 perc alatt odaér gyalog. Egyébként a kemping nagyon szép helyen van. Hatalmas zöld terület, ahol sátrazni lehet. A faházak kitűnőek. Kényelmes ágyak, és nagyon jól felszerelt minikonyha. A közös zuhanyzók, wc-k mindig tiszták.
A személyzet nagyon kedves,barátságos. Az aktív pihenést kedvelők is megtalálják a nekik valót akár a kemping területén akár Tomajban, ahonnan több túraútvonal is indul. Az ár-érték arány akár a faházakra, akár a sátrakra meglepően jó. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
2014. március 19.a párjával járt itt 25 Maga a szálláshely nagyon szép. Az apartman szépen berendezett, tiszta. A konyha hagy némi kívánnivalót maga után, főzöcskézéshez nem való. A kilátás a völgyre pazar. A szépasszonyvölgybe a lejutás már csak körbe lehetséges. A vendéglátók kicsit körülményesek, érdemes mindent telefonon egyeztetni velük, interneten az időpontokban elcsúzhatnak.
Érdemes tisztázni azt is, hogy ki használja még az apartman, nehogy egyszerre több család legyen ott, hiszen az apartman alsó része az emelettől nem zárható le, így idegenek is bejuthanak a szálláshelyünkre.
2014. március 19.a párjával járt itt 55Nagyon szép és kulturált hely. A tulajdonos kedves, teljesíti a vendég minden kérését. Az apartmanok tágasak, tiszták és jól berendezettek. Csendes helyen van, mégis közel mindenhez. Nagy erkélyek és teraszok tartoznak az apartmanokhoz, valamint belső parkoló. Mindenkinek nagyon ajánlom.
2013. május 22.a párjával járt itt 55Két személy részére ideális az apartman. Tiszta, barátságos, teljesen felszerelt konyha(mikro, kávéfőző, hűtő, főzőlap, tv). A szállás elhelyezkedése nagyon jó, közel a központhoz, a várhoz és a fürdőhöz, közvetlen az Élővíz csatorna mellett. Zárt parkoló tartozik hozzá. A tulajdonos kedves, segítőkész, a korai érkezés sem probléma. Talán idősebbeknek hátrányos a II. emelet.