2016. január 18.családjával járt itt 55 Hirtelen jött ötlettől vezérelve kerestünk szállodát, egy röpke pihenésre, feltétel volt, a félpanzió, hogy gyerekkel is jó legyen, wellness legyen és valami kis látnivaló legyen a környéken. Imádtuk a Hotelt, gyönyörű volt a környezet, kedves segítőkész Alkalmazottak, gyönyörű szobánk volt, kilátással a Kőrösre, minden tiszta és hibátlan volt.
Egyik legjobb választásunk volt, nagyon jól éreztük magunkat. Mindenkinek jó szívvel ajánlanám.
2016. január 18.a párjával járt itt 35 A Hotel külleme, minősége magas fokú, belépve a szobába meglepő volt, mert sehol soha nem kaptunk még ilyen pici szobát, bár állítólag ez a Standard szoba. A fürdőszobában fejmagasságban közvetlen az ajtó mellett éles sarkú polc, (egy-két puplit beszereztem), a wc-re leülve a hónom alól vehettem a toalettpapírból, és minden megerőltetés nélkül ülve moshattam kezet, ha már az ölemben volt a mosdókagyló.
Új értelmet nyert a "forró" fürdő, az éppen hogy meleg víz alatt (délután a jacuzziban melegebb volt a víz). Soha nem szoktunk reklamálni, most sem tettük. Kilátás a szobából szép volt, átléptünk a problémán. . . . egy ideig (néhány lila foltig a lábszáramon, a fejemen egy két púpig, a kis légtér miatti levegőtlenségig). Elhelyezkedés után irány a wellness. Gyönyörű wellness részleg, rengeteg lehetőséggel, jobbnál jobb szaunákkal, aromakabinnal, medencékkel, pezsgőfürdőkkel. . . . . . aztán megérkezett 10-15 óvódás, kisiskolás gyerek egy kis úszásoktatásra. . . . oké. . . értem én, nincs más lehetőség a környéken. . . ameddig jórészt az edző hangját hallottuk bár egy szavát sem értettük, . . . oké addig ezen is túlléptünk. . . aztán ezek a gyerekek felnőtt felügyelet nélkül bevetették magukat az élménymedencébe, kiűzve onnan a szállodában pihenőket. Kicsit kellemetlen volt. Más szállodák wellness-éhez képest volt néhány szemet szúró probléma, papucsból, cipőből (? ) kihullott saras foltok, . . . . és ami érthetetlen volt, az a meleg gőzzel telített aromakabinban szálldogáló pókháló, bár ezt inkább viccesnek találtuk (? ). Este fél kilencig volt vacsora, fél nyolc körül mentünk le, választék nem volt túl nagy (más kisebb vagy ugyanilyen kategóriájú szállodákhoz képest). Válogatósak nem vagyunk, és nem ismertük a szállodát, elfogadtuk. Másnap viszont szembesültünk vele, hogy amiből kifogyott az étel, nemes egyszerűséggel nem töltötték újra hanem kivitték az edényt, és levették a táblát. Amikor ebédelni beültünk, a Pincérek és a Szakácsok a helyzet magaslatán voltak, minden tökéletes volt az ételek finomak, frissek voltak, a kiszolgálás kifogástalan. Mi minden fogyasztást készpénzben fizettünk nem írattuk szobához. Kicsekkolásnál kicsit fura volt a recepciós Hölgy fintora, hogy "csak" a szobát és az idegenforgalmi adót fizettük, de nem gondoltam, hogy magyarázkodnom kellene. Összegezve: soha nem szoktam rossz véleményt írni, mert a pozitív oldalra dőlt mindig a mérleg, de most sajnos nem tudtam nem megtenni. Sajnálom de nem ez volt a legjobb választás az apró bosszúságok sokasága és az ár-érték arány miatt.