2013. december 24.a párjával járt itt 35 Nem a legjobb. . . A környezet mesébe illő, mi a szélső asztalnál ültünk, közvetlenül a part mellett. Olyan volt mintha egy filmbe cseppentünk volna. Aztán jött a valóság: párom harcsapaprikása inkább ponty volt, a tészta mellé száraz. Egyáltalán nem volt jó! Amit én rendeltem az nem volt rossz, de nem dobtam tőle egy hátast.
Annyi pénzért nem pont ilyenre gondoltam. Igazából az lett volna a legjobb, ha párom ételét visszaküldettük volna. . . kár, hogy nem tettük meg.
2013. december 24.barátokkal járt itt 55Jó kis hely! A kiszolgálás kifogástalan volt, az ételek finomak és a környezet is szép. A szósszal nem voltam csak elégedett, de ez is csak az én ízlésemre róható. Párom nehezen választott az étlapról (mindenhol harcsapaprikást keresett volna), de amit ajánlott neki a felszolgáló az sem okozott csalódást. Mind a négyen elégedetten és jóllakottan távoztunk :)
2013. december 24.a párjával járt itt 55 Imádom! Tavaly óta, mióta a párommal először jártunk itt ez a kedvenc éttermem! Voltunk több helyen más városokban is, de még semmi sem tudta ezt felülmúlni! Az ételek kiválóak, a környezet pedig tényleg visszaadja a középkori hangulatot. Amikor idén augusztusban itt voltunk a pincér nem volt a topon, sőt. . .
De még így sem tudta lerombolni a tavalyi élményeimet és a mindenkor pazar ételek élvezését :) Nagyon ajánlom Mindenkinek! Már alig várom a szilvesztert, amikor párommal visszatérünk ide!