2015. november 25.gyerekekkel járt itt 55 Már többször jártam az étteremben, barátokkal, családdal. Több kisebb-nagyobb helyisége külön is kibérelhető rendezvényre, családi eseményre. A kiszolgálás udvarias. Az ételek nagyon finomak, választékosak. Millennium-tálak is rendelhetők 2-4 főre, egyéni igényeket figyelembe véve is.
Ballagásra, szülinapra saját torta is bevihető, tortatányért biztosítanak hozzá. SZÉP- KÁRTYÁVAL is lehet fizetni.
2015. szeptember 14., kollégákkal járt itt 45A szálloda hangulatos, a szoba modern. A fürdőszoba nagyon szép. Az erkélyről a közeli tóra láttunk. A reggeli választékos,válogatós gyereknek is találni kedvére valót. A meleg reggeli elhűlt, pedig nem a végén mentünk étkezni. A kenyér szikkadt volt. Az ebéd és a vacsora mennyisége egy jó étvágyú férfinak tuti kevés. TV-t és WiFi-t nem használtuk, így erről nem tudok véleményt mondani.
2015. február 12., kollégákkal járt itt 55 Kulturált környezet, kedves személyzet. Szoba tiszta, ágy kényelmes. Kádas fürdő volt a szobában. TV van kb. 8 csatornával. Az ételek finomak, gusztusosak. Választékos büféreggeli. Ebéd, vacsora menüválasztásos volt. Ingyenes zárt parkoló. A folyosón lehet villanyt kapcsolni. A szobában áram csak a kulcson lévő kódkártya behelyezésével van.
Jó Wellness részleg, talán a a jakuzzi lehetne nagyobb. Világos előadóterem.
2015. január 6.barátokkal járt itt 55Megszerettük ezt az éttermet, ezért barátokkal tértünk vissza. 10 főre rendeltünk, mindent pontosan megjegyeztek. A kiszolgálás nagyon udvarias. Az ételek, finomak, gusztusosan tálaltak, és bőségesek. A kétszemélyes tál szerintem 3 főre is bőven elég. Kafeteria kártyával is lehet fizetni. Szállást nem vettünk igénybe, így arról nem tudok nyilatkozni.
Boglárka Panzió-Étterem ás Apartmanházak válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük az elismerő szavakat, örülünk neki, hogy elégedettek voltak éttermünk szolgáltatásaival. Visszavárjuk Önöket!
2015. január 15., Boglárka Panzió-Étterem ás Apartmanházak, üzletvezető
2014. december 2., kollégákkal járt itt 35Standard szobában voltunk, kicsit retro hangulatú. Hűtő nincs. A Wellnest csak plusz 1800 forintért használhattuk. A reggeli bőséges. A déli kétféle menü vacsoránál visszaköszönt, egy harmadikkal kiegészítve. 3 dl ásványvízért 470 forintot kértek, csapvizet nem hoztak kérésre sem. A tulajdonossal jobb nem találkozni: udvariatlan, mogorva, lekezelő. A személyzet segítőkész.
2014. június 22.gyerekekkel járt itt 55Csodálatos öt napot töltöttünk el a szálláshelyen a családommal. A szobák modernek, kényelmesek, légkondicionáltak. Az ételek finomak, bőségesek, változatosak. A személyzet nagyon kedves, segítőkész. A wellness-részlegtől nagyon szomorúan vettünk búcsút. A medencék kellemesek, hívogatóak. Sok napozószék van. A strand büfé árai meglepően szolidak.
2014. március 24.barátokkal járt itt 552013. júliusában baráti társasággal ebédeltünk itt. A kert helyiségben ültünk le. A benti részt nem is láttam. A raguleves nagyon laktató volt. A halas tál bőséges és isteni finom! Nem is bírtam mindet elfogyasztani. A Kormorán Varázs pedig tényleg varázslatos! Sokan voltak, a kiszolgálás egy kicsit akadozott. 1-2 gyermek a szomszédos asztalnál már kicsit türelmetlen volt.