2016. augusztus 25. járt itt 55Nagyon szép helyen található a szálloda,az ételek fenségesek voltak,a személyzet pedig profi.
2016. május 5.gyerekekkel járt itt 45 Tavaly nyáron volt szerencsém férjemmel és egyéves kisbabánkkal közösen néhány napot eltölteni a Mátra alján falu szélén található hotelben. Kisgyermekes szülőként alaposan oda kellett figyelnem a foglaláskor, hiszen ha a kislányom nem érzi magát jól, akkor én sem. Tehát elsődleges szempont volt egy bababarát szálloda kiválasztása.
Fővárosi lakosokként természetesen valahol erdő mélyén, távol a civilizációtól tudtuk csak elképzelni a pihenést. Rekkenő augusztusi hőségben landoltunk a hotelben ahol a bejelentkezés kissé akadozva, lassan ment, persze lehet, hogy csak túl fáradtak voltunk már. A szobánkba lépve nagyon kellemesen meglepődtünk, ugyanis rácsos gyermekággyal és babaágyneművel is készültek, a szoba kellemesen hűs volt. Ja és patyolattiszta. Természetesen rögtön futás a welness részleghez, a medencék nagyon rendben voltak, főszezon volt, tomboló hőség tehát a kinti úszómedence kissé szűkösnek bizonyult. Még egy jó kis gyermekmedencét el tudtam volna képzelni, hisz elég sok kisgyermekes család választotta ezt a hotelt nyaralása színhelyéül. Így a szülők karjában tudták csak a nagyon apró gyermekek élvezni az egyébként nagyon kellemes hőmérsékletű medencét. Vacsoraidőre farkaséhesen vettük célba az éttermet, mhhh mennyi finomság, és tényleg gondoltak a válogatós finnyás vendégekre is. Az itt eltöltött idő alatt, előfordult néhányszor, hogy hűtést igénylő desszertek várakoztak a svédasztalon, azonban a hűtésüket nem tudták megoldani, így természetesen pl: a vaníliasodót nem kóstoltuk meg. A személyzet egyébként eléggé profin tette a dolgát, egyszer kikapcsolódott a bikinifelsőm úszás közben, és mert a férjem fent maradt a szobában, a személyzet egyik tagját kértem meg, hogy orvosolja már a problémát. Nem tudom, hogy úszómester volt e vagy karbantartó, mindenesetre ott volt a medence közelében. És nem kellett egyedül szerencsétlenkednem. Szerintem hiper vicces látvány lettem volna. Férjem imádja a futópadokat és sajnos eléggé csalódott volt, mikor lement a konditerembe futkározni mert nem volt valami modern a felszerelés és igy inkább a kinti futást választotta, de állítása szerint táj szépsége hamar elfeledtette vele a konditerem spártai látványát. A gyermekek részére biztosított játszósarok nagyon klassz volt, a kislányom jókat játszott. Az egész család jól érezte magát, és babaszempontból is jó választás volt ez a szálloda.
2015. június 15.gyerekekkel járt itt 45 A hotel naturában töltött két éjszaka alapján a véleményem:A személyzet a legmagasabb fokon dolgozott,az ő figyelmességük és kedvességük nélkül nem lett volna ilyen szuper hétvégénk. Az ételek mennyisége rengeteg,minőségük kiváló. A szobára azonban egy kis felújítás valóban ráférne. Pl,két ágy összetolva az nem franciaágy.
. . Azoknak ajánlom akik a szobában jóformán csak aludni szoktak,viszont szeretik a kedves figyelmes személyzetet,és a bőséges ínycsiklandó ételeket. BOda-Miklós Mónika