2016. június 5.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Café du Boucher belga söröző étterem Miskolcon. A Belgian Beer Café nemzetközi étterem hálózatának első magyarországi tagja. Miskolcon a Görgey út 12 sz alatt található. Az étterem 1998-ban kezdte meg működését és azóta is töretlen tartja színvonalát.
A belvárostól néhány percre kellemes környezetben található,bár az épület egy zajos kereszteződés sarkán található de a kinti zajok nem szűrődnek be az étterembe. Az étterem század eleji autentikus belga hangulatot áraszt, tele régiséggel amit én nem igazán kedvelek de mégis melegséget jó érzést áraszt. A kerthelyiség az étterem előtt két asztal ami a zajos kereszteződésre néz ez számomra nem túl kedvező mert ilyenkor szeretek a hűs teraszon ücsörögni de talán ez az egyetlen hiba amit találtam. Odabent jóképű és kedves személyzet fogad. A pultos hölgy igazi tyúkanyó a pincérek között. Családias a hangulat. Mindenki tiszta és jól ápolt ami fontos egy ilyen színvonalas helyen. A pincérek figyelme folyamatosan az asztalok felé irányul a legtöbb asztal külföldi társaságból áll. Az étlap és itallap bőséges és egyedi akár krokodilt is ehetnénk, 16 fajta sör 25 fajta bor 12 fajta pálinka. Az étel választásom neve Szépen összeillünk. Egy saláta ágyon csirkemell pirítósba csomagolva ami meg van kenve padlizsán krémmel. Isteni! Egy csapolt megy sör ittam mellé. Az árak nem olcsók de az étel kiváló és a személyzet nagyon cuki. Még vissza megyek