2022. szeptember 4.gyerekekkel járt itt 55Kirándulás után ebédelni mentünk be. Pizzát kértek a gyerekek, ami nekünk sajnos csalódás volt, sajtot sokat tettek rám, de az nem izlett a gyerekeknek, és csirkehúsos pizzát kértek, na az egy árva db nem volt rajta. Egyéb ételek amit kértünk , finom volt. A kiszolgálás végtelenül udvarias, nagyon kedves volt a pincérnő. Tisztaság is kifogástalan.
2022. szeptember 4.gyerekekkel járt itt 55Augusztus végén voltunk 3-an az élményfürdőben. Nagyon jól éreztük magunkat. A medencék, csúszdák is tetszettek a gyerekeknek. Egyik medence szélén feljött a csempe, remélem ezt jövőre megjavitják. Egész napos programként gyorsan elment az idő, jövőre is megyünk az biztos.
2021. december 28.barátokkal járt itt 15Karácsonyi vacsora...lett volna.... Azonban az étlapról nem azt választ az ember, amit akar. A kínálatban van gyerekmenű, de az étlapon kiírva, hogy csak 12 éves korig szolgálják fel. Azért megkérdeztem a pincértől, aki ezt megerősítette. A kiszolgálás csapnivaló, a Wc kritikán aluli, soha többet nem megyünk ide .
2019. március 25.gyerekekkel járt itt 55Kétszer jártunk már ott, valószínü hogy még megyünk máskor is.
Az ételek finomak, az adag is bőven megfelelő. A kiszolgálás udvarias, kedves, gyors. Az árak sincsenek "elszállva".
Egyszer pizzát vettünk, az is nagyon jóízű volt.
Amikor ott voltunk másodszor, szülinapi rendezvény is volt egy idős néninek külön helyiségben.
2018. november 19.családjával járt itt 552018.11.17.-én jártunk ott. Nem tudom mostani tulaj mióta üzemelteti, korábban sok tulajváltás volt. Most mindennel meg voltunk elégedve.
Az étel nagyon finom volt, a tulajdonos kedves, figyelmes.
2500,-ft az étel, önkiszolgálással. Bármiből lehetett venni, többször, nincs korlát.
Ajánlanám a helyet bárkinek.