2019. október 19.a párjával járt itt 55 A hatalmas wellness miatt választottuk ezt a szállást,ami nagy csalódás volt számunkra. A nagymedence le volt engedve,semmilyen takarítási vagy felújítási munkálatokat nem végeztek rajta,ami ezt indokolttá tette volna. A második napon már a szauna sem üzemelt. Véleményünk szerint egy ilyen szálloda ahova a vendégek 2-3 napra mennek általában,nem engedhetné ezt meg magának.
Ilyen esetben illene kárpótolni valamivel a vendégeket távozáskor legalább,hiszen annyit fizettünk mi is,(meg rajtunk kívül a többiek is akik ebben az időpontban voltak ott) mint aki minden szolgáltatást igénybe tudott venni. Kiváló, átlagon felüli konyha. A szoba a kinti jó idő ellenére éjszaka túlfűtött volt, klíma nem működött,ablakon háló nem volt. Az ablak kilincse majdnem a kezünkben maradt . 4 csillag superior minősítéshez képest a fürdőszobába semmilyen tisztálkodószer bekészítve nem volt.
MenDan Magic Spa & Wellness Hotel válasza
Kedves Komáromi Miklósné!
Köszönjük a visszajelzést és az észrevételeket, melyeket továbbítunk az illetékesek felé.
Bízunk benne, hogy a tapasztaltak ellenére lesz még alkalmunk Önöket szállodánkban köszönteni.
Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
2020. március 5., , MenDan Magic Spa & Wellness Hotel