2014. október 20.gyerekekkel járt itt 35 2014 nyár: a la carte gyümölcslevest ettem, ez túl volt fűszerezve szegfű szeggel, hát nem ízlett őszintén megmondva. Mellé marha pörköltet ettem, az jó volt. 2014 ősz: Svéd asztalos ebédet ettünk ott a testvéremmel, finom volt minden. Lehet, más szakács főzte? A pincérek eléggé visszafogottak, de jó értelemben.
Udvariasan, készségesek de nem bratyizósak. Adagok elég nagyok, jól lehet lakni :-)
2014. augusztus 23.barátokkal járt itt 25 Pozitív: gyors kiszolgálás, udvarias pincérek, olcsó árak, nagy adagok
Negatív: alacsony minőségű ételek
Húslevest ettem finommetélttel, 5-ből 2 pontot adok rá. Kissé híg, vegeta ízű. A hátszín kemény, rágós, a krokett mintha előző napról maradt volna. Ottmaradt a nagy adag étel a tányéromon pedig nem vagyok finnyás.
5-ből 2 pont. Akkor menjetek ide ha nem vagytok igényesek különösebben és nem zavarnak az összetákolt ételek, hanem az a cél hogy sokat egyél.