2017. október 16.gyerekekkel járt itt 55Szülinapomon mentünk el ebbe az étterembe, ami első látásra is nagyon megtetszett. Gyors volt a kiszolgálás, ami meglepő volt, mivel tele volt az étterem! ! ! Levest és főételt ettünk, sajnos desszert és kávé se fért már belénk, mivel olyan bőséges volt az étel.
Nagyon finom volt minden a gyerekek is jelezték, hogy máskor is jöjjünk ide el :) Köszönjük szépen!
2016. január 11.gyerekekkel járt itt 55Mivel szállodában félpanziós ellátásunk volt így csak 1-2 alkalommal ettünk máshol, a menüből választottunk és nagyon finom volt, elég is volt. Mindenki jól lakott a kiszolgálás gyors volt és barátságos. Helyünk volt, tisztaság és kellemes meleg fogadott bennünket. Biztosan betérünk ismét ha legközelebb is erre járunk a családdal, ajánlom szivesen az éttermet.
2015. december 31.gyerekekkel járt itt 55 Összességében minden szuper volt, tervezzük hogy esetleg nyáron is visszajövünk, mert így keveset tudtunk a városból megnézni. A szállodát csak ajánlani tudom, pár apróság hiányzott amit máshol nem tapasztaltunk, pl: kézmosó szappan a szobában, vagy nem lehetett a fogyasztást a szobához íratni.
A Zalakarosi élményfürdő meg az egyik legjobb az országban, mindenképpen ajánlom! ! ! Az ételek finomak voltak és bőséges. A szálloda tiszta , a dolgozók barátságosak.