2015. augusztus 11. járt itt 55 Közel 15 év után tértem vissza Jósvafőre, hogy a fiamnak is megmutathassam milyen az igazi béke egy ezerarcú, gyönyörű helyen. A szálló besorolásához képest nagyon mutatós és kényelmes, otthonos hangulatú. Az itt élő- és dolgozó emberek pedig végtelenül kedvesek és segítőkészek.
Fantasztikusan éreztük magunkat, az étterem hiányát könnyen áthidaltuk, és már alig várjuk az alkalmat, hogy újra itt lehessünk.
2013. szeptember 17.egyedül járt itt 55Végtelenül kedves család hangulatos kis vendéglője, ahol a finom, házias ízek mellett mindig kap a vendég egy kedves mosolyt és egy jó szót. A kiszolgálás udvarias és gyors, az étterem tiszta, és családias. Az ételek pedig nem csak látványra, de ízre is fantasztikusak. Ha a környéken járnak, nem szabad kihagyni!!!
2013. szeptember 17.egyedül járt itt 55Gyönyörű helyen lévő igényes kis vendégház, kedves tulajdonos fogadott. A szoba kényelmes, otthonos és szép, mindkét szinten 1-1 jól felszerelt konyhával. Én nem biciklivel érkeztem, de a vendégház kifejezetten a kerekezők igényeire specializálódott. Étkezés a 150 m-re lévő Vöröskő étteremben. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2013. június 30.gyerekekkel járt itt 55 Találó a kifejezés, hogy a szálloda retro hangulatú, és ha nagyon kritikus akarok lenni, akkor megemlítem, hogy a törölközők és a köntösök már elhasználódottak, de tiszták. A wellness szellőzése sem volt tökéletes. Mégis visszajöttem és visszavágyom. A szoba és a szálloda tiszta, az ágy a legkényelmesebb, amiben eddig aludtam, az ételek finomak, a panoráma csodálatos.
De ami a legfontosabb az, hogy a személyzet a recepcióstól a pincéreken át a műszaki személyzetig végtelenül figyelmes, türelmes és kedves, mindig van egy mosolyuk a vendég számára. Akkor is, ha látszik, hogy egyébként nem tartozik a "pénzes" ügyfelek közé, annyit engedhet meg magának, amennyi a Szép-kártyáján összegyűlt, azt is csak akkor, ha akciót tud kihasználni. Az első alkalmat ajándékba kaptam, a mostani nyaralásra már gyűjtöttem. És újra gyűjtögetek. Csodás emlékek fűznek ide. Csak ajánlani tudom.