2014. július 15.a párjával járt itt 55 Sok helyen árúsítanak pizzát és tészta ételeket füreden, de az aranycsillag az ahol télen nyáron ugyanazt a színvonalat kapja meg a betérő vendég. Többször látogattunk már el ebbe az étterembe és mindig finomat ettünk, a kiszolgálás gyors és figyelmes volt. Az árak szerintem a földön járnak.
Arra azért érdemes figyelni hogy nyár esténként a terasz hamar megtelik uh, javaslom az asztalfoglalást. Nekünk mondjuk szerencsénk volt.
2014. március 19.a párjával járt itt 55 Március elején érkeztünk a hotelba. Kedves figyelmes recepciós személyzet fogadott, akivel sikerült megbeszélni hogy az általunk foglalt szobát cserélje ki egy erkélyesre. Mivel volt szabad szoba így rögtön intézkedett is. A vacsora és a reggeli bőséges és finom volt.
A wellness részleget mi leginkább kora reggel vettük igénybe 7-9 óra között ilyenkor gyakorlatilag egyedül lubickolhattunk. Egyébként a fürdő nyitvatartása elég rugalmas korán reggeltől késő estig lehet menni, közben programok is vannak.
2014. március 19.a párjával járt itt 45Kicsi hangulatos étterem az Óváros tér közelében. Véletlenül bukkantunk rá veszprémi kirándulásunk során. Elsősorban olasz étteremnek mondanám, terasz nélkül körülbelül 25 ember fér be. Az ételek, tészta ill. pizza nekünk ízlettek de láttuk az étlapon hogy tradícionális ételeket is készítenek. Az ebédhez mi finom Staropramen sört fogyasztottunk.
2013. szeptember 20.barátokkal járt itt 55 4 fős baráti társasággal látogattuk meg az éttermet. Mivel fürdőzni voltunk előtte így olyan 4 óra fele érkeztünk. Ez holt időszak így egyedüli vendégek voltunk. A pincérhölgy kedvesen fogadott minket, szívesen válaszolt kérdéseinkre és ajánlott ételt. az általunk fogyasztott ételekkel mindannyian elégedettek voltunk, kiemelném a kalapos gulyás levesüket ami nagyon ízlett.
Az adagok méretéről csak annyit hogy desszertnek sajnos nem maradt hely. Innen is pusziljuk Eszti pincérhölgyet, Balatoni srácok
2013. szeptember 20.barátokkal járt itt 55Baráti társasággal jártunk itt. Minden nagyon jó volt, a személyzet abszolút segítőkész. A bútorok modernek, az ágyak kényelmesek. Amit ígértek maradéktalanul megtartották. Elhelyezkedése is megfelelő kb. 5 perces sétával a belvárosba érünk. Én mindenkinek jó szívvel ajánlom a helyet.
Srácok szemben a lánykolesz:D
2013. június 6.a párjával járt itt 55 Mi a párommal voltunk az étteremben és teljesen elégedettek voltunk. Csütörtökönként napi ajánlatuk volt 950 Ft-ért, én azt fogyasztottam a párom az étlapról rendelt. Rajtunk kívül körülbelül még 3 asztalnál ültek. Az ételt gyorsan és melegen kaptuk meg. Vacsora után pedig megkóstoltunk egy-egy süteményt, amit a pincér elmondása alapján helyben készítenek.
Én ország tortát ettem a párom azt hiszem rétest. Ha járunk erre legközelebb biztos hogy újra itt fogunk megállni.