2018. június 9.a párjával járt itt 55 Május utolsó hetében kellemes 4 éjszakás pihenéssel telt ezen a szálláshelyen. Ár-érték arányban nagyon jó lehetőségnek tűnt, és az is volt, nem csalódtunk. A szoba kényelmesen tágas, egyedüli hiányossága, azon kívül, hogy mindennel fel volt szerelve,kicsi volt a hűtőszekrény és mélyhűtőrésze nem volt.
Ez azoknak hiányzik, akik kész ételt szeretnének tárolni vagy a jégakkut le szeretnék hűteni. A reggeli változatos és nagy választékú volt, melyre egy elegáns reggeliző-kávézó helységben volt lehetőség. A panzió egyéb szolgáltatásokat is tud nyújtani (félpanzió, kerékpárbérlés, privát jakuzzi)
Szívesen visszamennénk.
2014. július 18.gyerekekkel járt itt 45 A szobák egyszerűen, de praktikusan berendezettek. Az ágyak kényelmesek. Az ablakra szúnyogháló javasolható. A Televízió képernyője lehetne nagyobb. Az étkezések során külön kívánságunkat is teljesítették,maximálisan elégedettek voltunk az ételekkel úgy a regggeli és a vacsora során attól eltekintve, hogy csak szűk menüsorból lehetett választani.
A wellnes kielégítette igényeinket. Kellemes az úszómedence és a jacuzzi is. A kertben ( pázsit) rendelkezésünkre álltak napozóágyak is. Csak ajánlani tudom a szállodát. A pincérek és a személyzet közvetlen és figyelmes.
2014. május 19.gyerekekkel járt itt 55 Visszaérő vendégként mindig kellemes időtöltést jelent egri tartózkodásunk a Hotel Eger Parkban. A szobák felújítása és különösen a wellnes fejlesztése pihenésünket nagyban elősegítette. A felújított szobák szépek,igaz kissé szűkösek. A szálló konyhája eddig is kiváló ízvilággal bírt (most sem csalódtunk), az ételek választéka minden igényünket kielégítette.
A belváros, vár, strand közelsége is fontos szempont,hogy máskor is ezt a szállót válasszuk. Csak ajánlani tudom.
2013. október 13.gyerekekkel járt itt 45 A szálloda nagy előnye, hogy közvetlenül a gyógyfürdő mellett van. Ár-érték arányban főleg a nagyszerű konyha miatt Bükfürdőn szerintem a legjobb. A vendég a szálloda saját pezsgőfürdőjét is igénybe veheti, kerékpárt is lehet bérelni.
A szoba berendezése praktikusan avitt (retro), de az ágyak kényelmesek, a szobák csendesek, ha nincs nyár és nem szűrődik be akár 11 óra után is a közeli vendéglátóhely zenéje. Légkondícionálás nincs,így felár ellenében sem elérhető. Összességében kellemes hétvégét töltöttünk már többször itt és csak ajánlani tudom a személyzet kedvessége, előzékenysége és vendégszeretet miatt.
2013. június 2.gyerekekkel járt itt 55A szálláshely személyzete barátságod, közvetlen. A szobák szépen berendezettek,ágyak kényelmesek. Különösen a konyha ízvilága, választéka vendégmarasztaló. A wellness nem zsúfolt, barátságos, lazító pezsgőfürdő tette tartózkodásunkat pihentetővé. Idiai masszázs segítette a lazulást.