2019. augusztus 11.családjával járt itt 35Meglepődötten tapasztalatam, hogy bőséges mennyiséget kaptunk a pénzünkért. Az ételek minősége is kiválóan volt egy strand kajáldához képest!
2019. augusztus 4.családjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Tökéletes étterem a Sárvári vár tövében. Finom ételek, tökéletes kiszolgálás. Ár érték arányban mindent visz.
2019. július 29.gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlás útján jutottunk el ehhez az étteremhez!
Nagyon finom ételek és bőséges adagok. Kedves és precíz kiszolgálás, így kellene minden vendéglátós helyen!
Tinódi Panzió és Étterem válasza
Köszönjük kedves szavait, máskor is szeretettel várjuk Önöket! :)
2019. szeptember 2., Góczánné Bukovics Ildikó, tulajdonos
2019. július 27.gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Másodjára térünk be az étteremben.... Már voltunk egyszer akkor nem voltunk lenyűgözöve. Mivel nem volt más így muszály volt.
Kellemesen csalódtunk, az ételek minősége és a kiszolgálás mennyit javult. Bátran betérünk ha erre járunk legközelebb!
Strandolás közben a gyerek éhes lett.. Kerestünk egy éttermet....lakomára találtuk! Bőséges választék... A mennyiség megdöbbentő, az minősége is pazar! Minden strandon ilyennek kellene lennie.
2019. július 26.családjával járt itt 35Családdal érkeztünk egy meleg napon, még nem tudtuk elfoglalni a szobát mert nem az adott idő..... Ami nem is jelentett gondot.. Inkább ahogy ezt közölték az nem volt szimpatikus. Ez a későbbiekben sem változott.
2019. július 7.családjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Évek óta is járunk.... Ár érték arányban mindent visz. A legnagyobb kedvenc a cipos levesek! A Dobó kardja mesés....
2019. június 15.gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy pünkösdi délután!
Elő itélettekel tértem be a helyre, de kellemes csalódás ért!
Tökéletes és finom hal ételek!
Mindenkinek ajánlom a helyet!
Vissza térünk!
2019. április 19.családjával járt itt 55Délután tértünk be családdal erre a csendes helyre, a kiszolgálás döcögös volt...... Viszont az ételek ízvilága mindent überelt!
2019. március 29.családjával járt itt 45Családdal érkeztünk a étteremben. Kedves kiszolgálás finom ételek jellemzik! Ár érték arányban tökéletes!