2019. május 12.barátokkal járt itt 15 A hotel jó helyen van, de sok negativ tapasztalatunk volt. A tisztaság egyenlő a nullával, a fürdőszobában nincs folyékony szappan, a wc ülőke olyan volt mint amit lehánytak, a szőnyeg sáros és foltos volt, a bútorok szét voltak esve, az éjjeli lámpákban nem volt égő, a konnektor kilógott a falból, balesetveszélyes volt.
A TV szemcsés volt, nézhetetlen. A massaget egy 72 éves idős bácsi végezte, a massage ágy egy koszos lyukban volt. A szolárium részben működött. A medence hideg volt, a szauna nem működött, a jakuzzi koszos volt. A konditerem kicsi és elavult eszközök vannak benne. Korlátlan italfogyasztásban kb négyféle italból lehetett választani. Az étteremben közel sem úgy volt megterítve ahogy a honlapjukon van. Az étel menza jellegű volt, mindig ugyanaz, csak más variációkban. Egyedül a reggelivel nem volt gondunk. Koszos, foltos volt az üléshuzat a székeken. Utolsó napon mikor kijelentkeztünk kértünk számlát, de nem kaptunk. Az idegenforgalmi adóról kaptunk blokkot. Senkinek nem ajánlom ezt a helyet, sőt még az embereket is becsapják, mert a honlapon minden szépnek és jónak van feltüntetve. Ez a hotel még 1 csillagot sem érdemel meg.