2016. október 6.a párjával járt itt 55A kastélyhotel külső belső képe igen tetszetős. Több alkalommal jártunk már itt.Igényes a berendezés, tágasak a szobák, tisztaság a jellemző.A wellness részleget csak egy alkalommal használtuk, de semmi panasz rá.
Az ár is épp megfelelő.Kicsit ugyan távolabb van a fürdőtől, de egy kis séta senkinek nem árthat.
2013. november 20.a párjával járt itt 55 Nem várt kellemes meglepetés volt a szálloda. Hat nap 5 éjszakás nyugdíjas csomaggal voltunk novemberben. Felújított épületben többféle lehetőség, játszó szoba gyerekeknek, billiárdszoba, kártya asztalok, könyvtár. Tisztaság, kényelmes tágas szobák, hófehér ágynemű, törölközők. Kedves szolgálatkész személyzet, nagyon finom és bőséges ételek.
Udvarias felszolgálás, csak a legjobbakat tudom írni. 5 napra kaptunk fürdő belépőt is. A gyógyfürdő páratlan, nagyon szép az is, és sokféle medence közül választhattunk. Szívből ajánlom minden korosztálynak, Jól esett a kb. 12 perces séta a fürdőig reggel, este. Külön ajánlom a "házi rosé " borukat, érdemes megkóstolni.