Érdekes
2016. szeptember 16.barátokkal járt itt 45 Igaz,hogy a fürdők versenyén rá szavaztam,de::::::::na a gyöngyszem fénye kezd megkopni,hullik le a csempe,törött járólapok a tusolóban hiányoznak a takaró rózsák,vízkövesek a zuhanyrózsák spriccel mindenfelé. Menjünk kicsit hátra felé,fahídon mozognak a padlódeszkák.
még jó hogy van rajta szőnyeg,legalább összefogja,a 2 tusolóból szauna előtt néha jön is a víz,a beton békanyálas csúszik rendesen a vendégek csinálják is a8. 7-es gyakorlatokat. Szauna. . -magasak a padok,szétesnek a rácsok,a felső padra csak 5-ös tornával lehet felmászni,néha nem ártana nappal is 1 kis takarítás,szellőztetés. Most szezon végén,vagy jövőre a szezon elején,talán ráérnek majd a melósok a 15. sör után valamit kijavítani,és a vendéggel nem csak addig kell kedvesnek lenni,amíg megveszi a belépőt! Az étterem meg a fagyizó viszont nagyon jó! Lipót,jövök jövőre is,megnézem mi változott . '1 vendég
2016. szeptember 16.a párjával járt itt 45 Most nyáron jöttünk lazítani hévízre,a Benjamin részben kaptunk szobát,szép kilátással a medencére,és a parkra. Nekünk ez jobban tetszett mint az Anna szárny,igaz,hogy minden kaja előtt maratoni távot kellett teljesíteni mire az étterembe jutottunk,de a finom és bőséges kajáért megérte,igaz a második este már nem ért oda hozzánk a pincér felvenni a rendelést.
A személyzet kedves,a zenész jó,a wellness kicsi,ha nem működik a kinti medence,ráférne 1 kis bővítés,de nagyon jó,hogy a hotelban van termálvíz szinte ki sem kell mozdulni,hogy jól érezzük magunkat. De Hévízt nem lehet kihagyni,rengeteg program és látnivaló,méghogy Pest megér 1 estet. akkor Hévíz? Ne hagyd ki.
2016. június 9.a párjával járt itt 35 ismerősöm ajánlotta a hotelt,kezdésnek felhívtam a hotelt milyen áron tudnak szobát ajánlani. kiderült,hogy 1 oldalon olcsóbb az ajánlat mint a hotelnál. nagyon jó helyen van,közel a központhoz,csöndes nyugodt helyen,parkoló hátul a kertben a bőröndöt végig kell vonszolni az egész hotelon a lépcsőn húzva az éppen átépítés alatt lévő étterem mellett,mi a b épületben kaptunk szobát az alagsorban(lehet jobb lett volna a hotelnál foglalni?
)ezt a részt már felújították! ! ! ! ! a hotel kb 1970-es szinten van,az A"rész még rosszabb,belehúzhatna az önkormányzat a felújításba. jó! barátságos személyzet,termálvíz a hotelban,bőséges finom reggeli és vacsora,hotel jó helyen van,a wellness nem rossz,de délelőtt azért,működhetne 1 szauna mert nem jár mindenki kezelésekre,gondolom olcsó is,mert sok a külsős vendég,az idő sajnos rossz volt,de mi jól éreztük magunkat,én is ajánlani fogom a hotelt,még ha retró is,lehet hogy újra divat lesz 70-es évek. köszi üdvözlettel? MP.
Hotel Aquamarin válasza
Tisztelt "MP", Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy értékelte szállodánkat és örülünk, hogy hallgatott ismerősére! Írásából úgy vesszük ki, hogy nem csalódott a tippben és összességében elégedett volt. Külön örülünk, hogy Ön is tovább fog minket ajánlani és reméljük, hogy még sokszor visszatér hozzánk!
Üdvözlettel: az Aquamarin csapat
2016. június 14., Hotel Aquamarin, Hotel Aquamarin***
2016. március 6.a párjával járt itt 55 Barátságos hotel,jó helyen közel a Dunához,kedves személyzet,kinti-benti wellness éjjel 11-ig nyitva tartó. Szeptemberben voltunk itt a párommal a szezonnak vége,csak hétvégére kezd újra pezsegni a város,tökéletes a pihenésre,kikapcsolódásra. Első nap séta,lazulás,pihi,szauna,esti vacsora étlapról választható,halk élőzene, senki nem marad éhen akkora adag+választék.
Wellness 2. rész 11-ig+bár. Másnap kis városnézés fellegvár,mesterségek udvara,Salamon torony,duna part nem sok látnivaló de ráérünk mindenre. Délután lovagi torna vacsorával a csomag része,korlátlan borfogyasztással. A vacsora finom és bőséges halk lant zene kíséretében elfogyott a bor is/vagy kiborult? /buszokkal vissza a hotelba sportélet,bowling,wellnes,szauna,úszás,/vagy csak imitálása/mindegy jól érezzük magunkat és ez a lényeg,bróbáljátok ki,mindenkinek ajánlom. ÜDV. MP.
2015. november 26.családjával járt itt 55 Általában hétvégén kajálunk itt,ha Győrben járunk,vagy ha beférünk és nem kell sokat várni,de sokszor van telt ház menüs időben. Többféle menü,bőséges adag és barátságos árak,pörgős és udvarias a személyzet,sokan tanulhatnának tőlük hogyan bánjunk a vendéggel,mert belőle élünk.
Mi idáig mindig elégedetten és jóllakottan távoztunk,csak így tovább,mi jövünk. Próbáld ki te is. . . . én mindenkinek ajánlom.
2015. október 27.a párjával járt itt 45Központban van a hotel,ingyenes parkolás,kedves személyzet,bőséges svédasztalos kaja,kicsi szoba,de csodálatos kilátással a főtérre, a wellness kicsi és nem működik 1-2 dolog. Nagyon sok látni való van a városban,szinte 1 hétvége nem is elég erre a kis kincses ládikóra,úgyhogy mi jól éreztük magunkat és még visszatérünk.
Hotel Írottkő válasza
Köszönjük az értékelést. Térjenek vissza hozzánk máskor is, hogy felfedezzék kisvárosunk minden zeg-zugát.
2017. július 27., Hotel Írottkő
2015. szeptember 22.barátokkal járt itt 55 A bolondos április 2. hetében lazultunk a hotelban a barátainkkal. Nagyon kedvező áron vettem a csomagot még a tél kezdetén,ennyiért nem szabad kihagyni. Korai érkezés,kedves fogadtatás,szoba elfoglalása,száj tátva marad,nagy tágas szoba,a fürdőben is fogócskázni lehet,tetőtér szép panoráma, csak fel kell állni valamire, a folyosóról már jobb a kilátás a városra és a parkra.
Irány a wellness,kedves néni elmond minden tudnivalót/,érdekes nálunk minden működött/ a medence is jó volt,a jakuzziban is volt hely,igaz a szaunák nem nagyok,de a jó emberek kis helyen is elférnek. /5-6 jó ember/Étterem, svédasztalos ,bőséges de nem is diétázni jöttünk a személyzet udvarias,de néha lehetne 1-1 mosoly is. A reggelinél lehet válogatni,szerintem senki nem marad éhes. Irány a város,sok a látnivaló,már látjuk hogy kevés lesz ez a hétvége ,hogy mindent megnézzünk. Ha lehet,mi újra jövünk,mert mi jól éreztük magunkat és elégedetten,kipihenve indulunk haza. Köszi mindent.
2015. szeptember 16.a párjával járt itt 45 Június végén tartottunk gyümölcsnapot és belekóstoltunk zalakarosi almába a párommal,nagyon régóta szerettem volna már kipróbálni ezt a szép impozáns hotelt,szerintem a legszebb hotel a városban. Nagyon jó szobát kaptunk gyönyörű kilátással a városra és a medencékre,sajnos Aigner szilárd jóslata most sem vált be,ezért inkább a belső wellnesst használtuk,szerintem nagyon jó minden megvan ami kell,ha esetleg kint rossz az idő.
Én szauna függő vagyok ezért ahol van jó szauna az már piros pont,itt van. . . és natúr. Jók a felöntések változatosak,igaz 8 perc alatt lezavarják a a műsort,de legalább van idő meginni a maradék sört. KÖSZI:A szoba nagyon kényelmes és tágas,a személyzet kedves,barátságos és segítőkészek. Most ami nem tetszett,szerintem a reggeli lehetne 1 kicsit változatosabb mind a2 nap ugyanaz volt,a vacsoránál is volt olyan dolog ami hideg volt,/nem az üdítőre vagy gyümölcslevesre gondolok/ 1 vendég ezt mondta is valamelyik pincérnek,hogy egy ilyen hotelnél ez nem fordulhatna elő,de aki dolgozik az hibázhat. A vadpörkölt dödöllével nagyon jó,ki ne hagyjátok. Még 1 gondolat,állítólag egész Zalakaros területén ingyenes a parkolás? ? ? ? ,. . . . . itt fizetni kellett a kinti helyért. Hát röviden ennyi,amúgy jól éreztük magunkat ez az én véleményem,további jó munkát,és pihenést kívánok,várom mások véleményét is. ÜDV:MP:
2015. április 2.a párjával járt itt 55 Márciusi,nőnapi hétvégén érkeztünk a párommal,csöndes nyugodt,környezetben van a hotel az erdő ölelésében,szinte a madarak az ablakban fütyörésznek. Ingyenes parkolás,korai érkezéssel,kedves fogadtatás már jól indult a nap,a szobánk fekvése nagyon jó, a nap itt tényleg a hasamra süt.
Az ellátás az étteremben kitűnő/ a nőnap miatt,vagy ez itt normális? / a pincérek figyelmesek,bőséges választék,a magyaros est 1 jó ötlet,nemhiába volt a hévízi hosszú tanuló idő a főnökségnek. /elég jól táncolnak! /de ilyen jó zenére lehet is,1 piros pont a zenekarnak,/na legyen 2/Reggel,délben,este jól laktunk irány a wellness vagy 1 jó séta az erdőbe. A túra vezető srác nagyon jó fej,az ember szinte eszi minden szavát látszik rajta,hogy szereti az erdőt. A wellness jó,de kicsi és lehetne 1 kicsit tovább nyitva,hogy vacsora után megúsztassuk a disznót,halat,vagy marhát. /1 ötlet, a wellness kinti dohányzó,pihenőn még elférne egy jóképű rönk szauna+merülő/. Nagyon szépen köszönünk mindent amit a hotelban kaptunk egy nagyon jó emlékkel tértünk haza,csak így tovább. Remélem még találkozunk sok sikert,üdv MP: ui:ez az én véleményem,és én mindenkinenek csak ajánlom ezt a hotelt,és te?
2015. január 13.a párjával járt itt 45 Már többször ki akartuk próbálni a szállodát,de keleti barátaink újra elfoglalták szép kis országunkat és sajnos ezzel a hotellal kezdték,de decemberben felszabadult 1 szoba,és mi elfoglaltuk. 3*** ,de nagyon finom,ízletes,bőséges ételek reggel-este,kérésre hoznak ki limonádét,/nem fintorogva/kedves mosolygós személyzet.
A zenésznek jár 1 piros pont,mert nagyon jó. A gyógyvizes medencében egész nap tudnánk lazulni,de azért már ráférne 1 rendes felújítás. A wellness rész sajnos téli időben nagyon kicsi,kevés a pihenő,a szauna sem túl sok,nem lenne rossz ha az úszómesterek 1 kicsit értenének a felőntéshez. /aroma olaj nem jó,de biztos nem ők vették/amúgy figyelnek a rendre és a vendégre. Köszi mindent,remélem találkozunk még,a hotelt csak ajánlani fogom mindenkinek. Üdv MP: