2014. december 12.családjával járt itt 45 Már többször jártam ebben az étteremben,jó a kiszolgálás,nagy adagok pörögnek a pincérek,lesik a vendég minden kívánságát,de azért van 1 kis - is a sok jóban. Itt a környéken létezik 1 szigetköz kártya,amivel kedvezményeket lehet kapni a környéken sok helyen,nem nagy valami általában 10% de 10-20 ezer Ft-nál már 1 kaja ingyen van,de valahogy mindig kibújnak,hogy a vendég megkapja ezt a kedvezményt,vagy csak 4 főre szól,vagy csak 15 ezer Ft.
ig de azért mindig megmagyarázzák. Ma 5-en kajáltunk és mondtam,hogy van kártyám,kértem hogy 2 számlát írjanak,de már kinyomtatták egyre. Legyenek boldogok vele,de akkor nem kéne belépni ebbe a körbe,igazam van Miki? ui-akinek van szigetköz kártyája előszór érdeklődjön,ha már pénzt adott érte. üdv MP:
2014. szeptember 22.a párjával járt itt 45 Nagyon szép új szálloda csendes nyugodt helyen a város szélén,közvetlen átjárással a fürdőbe,hétvégén este fél 10-ig nyitva. Az ellátás félpanziós ,de nem lehet nagyon válogatni a 3 féle főételből,2 féle levesböl,2 féle desszert + a fagyi,na meg a reggeli májas hurka + tepertö,nem tudom ki mondja meg a szakácsnak mi legyen a köret/talán "A" sógorok/de valahogy nem passzoltak,meg a zöldségre megint ráborult a só.
De ha mindenböl eszünk 2-3szor nagyon jól lakunk. Érdekes nekünk már volt 3 féle tojás a reggelinél/az elöző véleményre válaszolok. A fürdő szaunavilága új,és hatalmas a finnszauna kb 20 személyes,reméljük 1-szer majd megtelik,/országgyülés vagy falunap/4-en voltunk a legtöbben,nem lenne rossz 1 merülő medence a sok üres pihenő helyett,esetleg 1 szauna mester. Köszi minden jót amit a hétvégén kaptunk,remélem nem maradt ki semmi,csak ajánlani fogom a szállodát. . . . vigyázat újra jövök és figyelem a ++++ változásokat. Várom mások véleményét is.
2014. augusztus 19.a párjával járt itt 35 Nem tudom meddig húzza még ez a hotel,de ha igy folytatja lassan lefokozzák,mint 1 őrmestert. Sajnos a mai világban már nem elég a mosoly és kedvesség egy 3+++ - os hotelban,persze jól esik. A panoráma teremből jó ha csukott szemmel nézünk szét az "omladozó" esztergomi panorámára,nem lenne rossz dolog,ha a recepción tisztában lennének a városi programokkal.
Jönnek +++-ok ,családias hotel,jó helyen fekszik mindenhez közel,nem kell kocsikázni,csak 1 jó túracipő kell és mindenhová eljuthatunk,nem lenne rossz,ha lenne kedvezmény a termálfürdővel,mivel a hotel mögött van . A reggeli bőséges,de néha lehetne 1 kicsit újítani, a vacsora a szomszéd étteremben jó megoldás,jó a konyha nagy adagok,/sok is az sk vendég/ remélem ha újra megyünk,még lesz hotel/esetleg wellnessel/nem pedig öregek otthona. Köszönünk mindent a hotelt csak ajánlani fogom,hátha másnak a véleménye más lesz.
2014. február 26.a párjával járt itt 55 AZ interneten találtam ezt a kis panziót,és egyből lecsaptam rá a neve miatt is,meg gondoltam 20e Ft-ot megér 1 próbát. Teljes ellátásért+ fürdőbelépő a vulkán fürdőbe 2 fő/2 éj próba szerencse,és a szerencse malac mellénk szegődött. A reggelit a főnök készíti,friss kávéval fogadva amíg elkészül a meleg,vagy hideg reggeli.
Az ebéd és vacsora menüválasztásos,de bőséges sőt desszert is van,csakhogy adjunk a diétának. Látszik,hogy jó a konyha,mert pörög a nép kajaidőben,na meg a pincérek sem unatkoznak,röpködnek az asztalok között. Délután kis kirándulás a kihalt vulkánnál,majd 1 jó fürdés a vulkán fürdőbe. /a városban minden a vulkánról van elnevezve/Nagyon meglepődtünk hogy 1 ilyen szép és jó adottságokkal rendelkező fürdő mennyire nincs kihasználva,de legalább lehetett pihenni,Szaunázás,masszázs és 1 jó úszás után vissza a panzióba,ahol már várt a finom vacsi,a kellemes kis teraszon. Mikor eljöttünk ,tényleg olyan érzésünk volt,mintha már jártunk volna itt,vagy ha visszatérünk, akkor lesz ilyen?
2014. február 17.a párjával járt itt 55Tavaly télen voltunk a szállodában a párommal,bükkfürdőn már próbáltunk néhány szállást,de nekünk ez a nyerő. jó az ellátás,változatos ételek,a wellness is jó,szinte ki sem kell menni a szállodából,hogy jól érezzük magunkat,de azért gyógyfürdőt és a szaunavilágot felfedeztük. megérte mindenkinek csak ajánlani tudom. Idén is megyünk Répce Gold. MP.
2014. január 16.a párjával járt itt 55 2013 novemberében lazultunk itt a párommal,sajnos a hotelban már nem volt hely,/többször próbáltam már foglalni,de mindig tele volt,gondoltuk kipróbáljuk a vendégházat,nem volt rossz ,amennyiért vettük a csomagot. a kajából nem volt nagy választék de finom volt a reggeli és a vacsora is,csodálatos balatoni panorámával.
a hotel legnagyobb vonzereje a wellness és szaunavilágban van,éjjel 11-ig volt nyitva,a harcsa paprikást még megúsztattuk. / a 3 menetes szaunashow nagyon jó volt,utána a lazulás kint a teraszon csodálni az éjjeli balatoni fényeket,sajnos a jakuzzi vize csak langyos volt,Lucifer a fűtő már hazament. haza utazás előtt még megnéztünk 1 szobát a szálloda részén,és megtetszett,visszatérünk. MP:g tele volt/
2014. január 16.a párjával járt itt 45 4 szíves hotel. 2014 első hetében voltuk a párommal 1 kis lazításon,már régóta fentem a fogam erre a hotelre,mert sok jót hallottam már róla az ismerősöktől. sajnos telt ,házat fogtunk ki,ennyi embernek a wellness elég szűkös volt,harcolni kell a nyugágyért sokan úgy gondolták hogy,ideiglenesen 3 napra beköltöznek a wellnessbe.
a szaunavilágra már ráférne 1 kis restaurálás,mer padok,lábrácsok nyikorognak és kopottak,sok vendég hiányolta pl:szaunafelöntést. . . . . de van + pont is,hoztak illóolajat,romantikus volt a kandalló a pihenőben,reggeli-vacsora finom változatos és bőséges volt,a személyzet udvarias figyelnek a vendégre. remélem az új vezető bedob majd valami új dolgokat,hogy tovább növelhessük a szívek számát. ui-jenő játssz néha gyorsabb számokat,hogy lemozogjuk a vacsit. köszi mindent a következö találkozásig . MP: