2016. november 20.a párjával járt itt 55 Párom vitt el névnapom alkalmából a kőlyuki betérőbe vacsorázni, ismerősök ajánlották, hogy itt nagyon finom minden. Első benyomásom az volt, hogy fura szag van benn és furcsa, hogy ketten vagyunk az egész étteremben. Megmondom őszintén féltem mi lesz ebből. Mikor kihozták az ételünket azt hittem nem látok jól, ekkora adagot még nem láttam.
Nagyon kellemesen csalódtam. A felét haza kellett vinnünk, pedig mi szeretünk enni és nem szoktuk otthagyni az ételt. Én mindenkinek nagyon ajánlom ezt a kis helyet, biztos, hogy vissza fogunk még térni.
2016. november 20.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Párommal ettünk itt pizzát, nekem nagyon ízlett. Ő kért rá tojást, ami kicsit nyers maradt sajnos. Mindezek ellenére nagyon jó szájízzel távoztunk. A pincér (férfi) nagyon sokat dob az éttermen, olyan kedves volt, mintha egy teljesen elit helyre jöttünk volna be. Kompenzálta a részeg vendégeket. :D
2016. július 25. járt itt 35 Igazi retro hotelnek mondanám. A tisztasággal nem volt baj, szépen ki volt takarítva, az erkély tágas, de a szobák már felújításra szorulnának eléggé. Kényelmetlen volt az ágyunk, a TV-ben párom szerette volna megnézni a forma 1-et és lefagyott az M4 sport. Az étterem ami a hotelhez tartozik nagyon szép, itt vacsoráztunk 10 % kedvezménnyel.
Ami számunkra elég furcsa volt, hogy a gyros tálhoz nem járt sült krumpli. A tálnak azért ez a neve, mert a pita helyett sültkrumpli van hozzá, mi eddig ezt így gondoltuk. A reggeli a hotelben nagyon finom volt, nem volt vele gond. 3 csillagosnak megfelelő választék. Egyébként nagyon jó helyen van és kellemes volt kiülni az erkélyre is és ha felújításon esne át biztosan vissza is térnénk. Reméljük, hogy egyszer erre sor kerül, biztos nagyobb érdeklődés lenne a hotel iránt.
2016. július 25.a párjával járt itt 55 Nagyon tetszett nekünk a szállás, a kilátás páratlan volt! A Velencei-tó inkább nem a fiatal korosztályának való annyira. Itt a nyugalom és a csend a domináló inkább. Az ételek finomak voltak, nagy volt a választék, bár sok étel lehetett volna ízesebb (pl. fokhagymás sült karajnak nem volt fokhagyma íze).
Egyébként bátran merem ajánlani mindenkinek, mert csodaszép és nagyon jól jött a légkondi is. A személyzet pedig végtelenül kedves.
2016. július 20.barátokkal járt itt 55Nem egyszer voltunk már itt a párommal. Legutóbb barátokkal voltunk vacsorázni, volt aki pizzát evett, volt aki más ételt. Itt nem csak a pizza, hanem az a'la carte ételek is isteni finomak. Az árak sem rosszak a pécsi viszonyokhoz képest :) Nagyon jó a kiülős rész is, hangulatos. Vissza fogunk még menni!
2016. július 20.a párjával járt itt 35 Júniusban voltunk itt párommal és sógornőmmel. Párom a'la carte ételt evett, mi pedig pizzát, mert azt hallottuk, hogy itt nem rossz. Hát ehhez képest csalódtam. Nem volt ízes, pedig nem egy olcsó pizzát kértünk. Én jobbra számítottam. A párom adagja pedig nem egy férfias adag volt.
A kiszolgáló hölgy pedig mikor kértük a számlát, csak rá 10-15 percre hozta, mert addig rendezgették az asztalokat, biztosan valami rendezvényre. Sajnálom, hogy ilyen véleménnyel távoztunk. Ha egyszer visszatérünk talán eljövünk hátha csak egy rossz napot fogtunk ki.
2016. július 20.a párjával járt itt 55Párommal egy hétvégét töltöttünk el itt. A kilátás páratlan, az ételek finomak voltak. Minden nap valamire építik az ételeket, nálunk volt például spanyol nap és esküvői menüs ételek. Teljesen elégedetten távoztunk. Közel vannak a bulizóhelyek, illetve felhallatszik ha kiabáló fiatalok mennek a sétányra, de ez Siófokon szerintem nyáron bárhol így lehet. Én ajánlom mindenkinek. :)
2016. május 31.a párjával járt itt 45 Az ételek nagyon finomak, de a kiszolgálás kicsit lassú. Persze ez azért van, mert egy lány szolgált fel kinn, benn és a pultot is vitte, szegény össze-vissza futkosott. Mellette volt 2 tanuló lány, de szerintünk teljesen alkalmatlanok voltak a kiszolgálásra, de gondolom ezt a főnökség is tudja, mert ők csak az asztalokat szedték le, mikor a vendégek már távoztak.
Én a tulajdonos helyébe felvennék még egy rendes pincért és akkor nem kéne 15 percet a számlánkra várni. Ennyi idő után már úgy mentünk be, hogy hadd fizessünk. Az étel viszont hamar kinn volt és finom volt! A lassúság ellenére ajánlom mindenkinek, finomat ettünk.
Berek Street Caffé & Restaurant válasza
Köszönjük az értékelést, sajnáljuk, hogy várni kellett a számlára :( Próbálunk javítani a helyzeten, a tanuló lánykáink még a szakma elején járnak, de nekik is valahol el kell kezdeniük, tanítjuk őket folyamatosan.. De örülünk, hogy az ételek ízletek :)
2016. június 7., Márkus-Késmárki Krisztina, üzemeltető
2016. március 30.a párjával járt itt 35Minden rendben volt. A kiszolgálás egy ici-picit lassú, de nem volt zavaró. Ár-érték arányban átlagos. A Király utcához hűek az árak. :D Ízesített Latte Macchiatot ittunk, finom volt! Kaptunk hozzá kis mini étcsokit, bár egy keksz szerintem ilyenkor jobban esik. De ez mindenhol máshogy van nyilván. Nem volt semmi problémánk a hellyel. Lehet, hogy máskor is benézünk.
2016. február 27.gyerekekkel járt itt 55Esküvőn voltunk itt. Minden rendben volt. Balatonra néző szoba. Ez a kilátás páratlan, de tényleg! Az esküvőn a vacsora nagyon finom volt és másnap a reggeli is nagyon változatos volt. A wellness részleg is nagyon tetszett, csak kár, hogy másik épületben van. Elhelyezkedése nem rossz, bár gyalog a sétány és a belváros szerintem egy 15-20 perces séta, de nyáron ez is belefér. Nagyon jó kis hely, ajánlom mindenkinek!