2016. február 27.a párjával járt itt 35 Kicsit csalódtunk a párommal. Azért választottuk ezt a hotelt, mert úgy gondoltuk, hogy Balatonra néző, de földszinti szobát kaptunk, ami egy bokros részre nézett sajnos. Emellett kicsit régies volt minden, szép fényekben csinálták a képeket a szállodáról, így a képeken nem kivehető, milyen is valójában.
És mellesleg ezek a "felújított" szobák. A reggelivel nem volt gond, nagyon finom és bőséges volt. A személyzet is jó. De ami nagyon nem tetszett még az az 1. napon egy csótány a szobánkban és a 2. napon, hogy a takarító kopogás nélkül benyitott. Összességében nem volt rossz nyaralás, de nem jönnék ide vissza. Nem vagyok nagy igényű ember, de ha tisztább lenne és esetleg a panorámás szoba valóban panorámás lenne lehet, hogy visszajönnék.
2016. február 27.a párjával járt itt 55 Nagyon közel a part és a sétány. A tulajdonos nagyon kedves és segítőkész. Maximális a tisztaság. Csak reggeli kérhető, de mi azt nem ettünk, így erről nem tudok nyilatkozni, de nagyon jól éreztük magunkat és ajánljuk mindenkinek ezt a helyet! Felújított, minden igényt kielégítő.
Viszont így, hogy apartman, esetleg egy mikró elkélne, de megoldottunk enélkül is mindent.
2016. január 21.a párjával járt itt 55Párom évfordulónk alkalmából meglepetésként hozott el vacsorázni a bagolyvárba. Nagyon meg voltunk elégedve az étellel és a kiszolgálással is. Ami picit jobb lett volna, hogyha az ablak mellé tesznek. Vagyis ablak mellé tettek csak az nem a városra nézett sajnos, pedig a párom úgy kérte, de vacsora után kimentünk a teraszra és megnéztük a kilátást, szóval ez nem volt probléma. Mindenkinek ajánlom! Az egyik legjobb hely Pécsen!
2015. augusztus 20.a párjával járt itt 25 Az étel finom volt és minden rendben volt addig, amíg a végén kérdeztük meg,hogy lehet-e kártyával fizetni. A pincér odament a főnökéhez, hogy megkérdezze lehet-e, mire a hölgy nagy pofavágások után közölte, hogy "Ha nagyon akarnak, akkor csináld. . . " Közölték, hogy mi menjünk be akkor fizetni. (Hordozhatós terminálról beszélünk.
) Majd kimondja a főnökasszony az összeget és néz ránk, vár, hogy ezek után majd borravalót kap. Hát szerintem a vendég az első egy ilyen helyen és ha van lehetőség kártyás fizetésre nem értem miért olyan nehézkes. A mai világban ugyanolyan gyors, mint a készpénzes fizetés. Nagyon nem tetszett nekünk ez a hozzáállás. . . Pedig nem lenne rossz kis hely.