2023. november 17. járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az egyetlen ami miatt nem tudok maximális pontot adni, az a csipogó rendszer. Tudom, ez már elég luxus, de valahogy elvárná az ember, hogy kihozzák a rendelését ne pedig oda kelljen menni, amikor rezeg az a szerkentyű. Ezt leszámítva viszont mégis tudom ajánlani. Nagyon finom minden és megfizethető áron van. Mellesleg jó helyen is.
2023. november 17.barátokkal járt itt 45Azt kell mondjam, erős négyes. Az elhelyezkedés szerintem jó. Busszal könnyen megközelíthető, parkolási lehetőség van. A kávé finom, ára egész jó. A macskák aranyosak, de nem túl barátságosak. Két, három simogatás után, karmolással térhet haza az ember. Ettől függetlenül tudom ajánlani.
2023. november 17.barátokkal járt itt 15Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Mindenkitől azt hallani, hogy be se tudsz jutni, csak ha asztalt foglalsz. . Na ez nekem már elvette a kedvem az egésztől. . . A belvárosban egy ilyen kávézó. . . ? ! Gusztustalan. Persze, mint kiderül ez nem (mindig) igaz. Egyszer bejutottunk, de nagyon csalódtam. Minden középszerű volt, sőt még az se.
Kávé, süti, semmi nem volt nagy szám, az ár érték arány nem volt jó. A tisztaság. . . Hát, meglátszik hogy próbálkoznak de nem igazán sikerül. Biztos azért mert folyton teltház van nem jut idő takarítani, szellőztetni és ilyenek. .
2023. november 17.családjával járt itt 45 Egyik születésnap alkalmából hárman ültünk be ebédelni. Sajnos az első benyomás nem volt pozitív. Az ajtó tárva nyitva, muszáj volt húzatban ülni, különben az ember megfullad az olaj-, és halszagtól. A hely elég szűk, nagyon kicsi nekik oda az a lyuk, de megpróbálták a legtöbbet kihozni belőle, viszont túltolták - minimum egy asztallal van benne több.
A rendelést viszont hiánytalanul megkaptuk, az ízvilág nagyon jó, finom volt minden. Árban kicsit drágább, mint kéne, mondjuk őszintén nem vagyok annyira tisztában a hal ételek árával mostanában, csak ahhoz tudok viszonyítani hogy ugyanennyit, kb ugyanezt hol mennyiért kapom meg.
2023. november 17.gyerekekkel járt itt 45 Nem mondanám, hogy túl modern, de nagyon kellemes hely. Az ételek finomak, az ízvilág nagyon jó, bár ehhez az árhoz kicsit nagyobb adagot várna el az ember. A tisztaságra nem volt gond. A hangulat azért nem volt maximum mert szegény pincérekkel úgy bánik a főnök mint a kutyával. . . A fizető vendég előtt szidta őket jogtalanul.
Mondjuk a karma működik, mert azonnal össze is tört három tányért tele étellel. . .
2023. november 17.családjával járt itt 15 A kávék ára irreálisan magas annyi adaghoz, amit adtak. Nagyon keveset. Az ízvilág nem rossz, de semmi extra. A kiszolgálás egyenes katasztrófális. Be se fejeztem a mondatot hogy mit kérek, a mondat közepén szavamba vág hogy kp vagy kártya. Mosolygok végig, egy halvány mosolyt nem kaptam, már nézi a következő vásárlót rám meg egy "haladj már" tekintet.
A gazdag csajra persze vigyorognak, az átlagosra nem. . . . A tisztasággal nem lett volna baj, ha nem 20 percig kellett volna nézni az üres poharakat a másik asztalnál. Nem volt teltház, egymással pletyizés jobban ment.
2023. november 17.családjával járt itt 15 A pénztárosok nem a kedvességükről híresek. A haver kiszolgálása fontosabb volt. Állok a sorban fizetnék majd 10 perc után megszólaltak (miután befejezték a tracspartit), hogy a srác hamarabb itt volt. Pedig én álltam ott hamarabb. Majd kijelentették hogy úgy sincs még kész a kaja, mondom pedig zöld az app és a szám is ki volt irva.
Biztos véletlen volt. Nem csak a később érkező haver ugyanazt rendelte és ő kapta meg az én adagomat. . . Időmből mondjuk kitelt, a "fontos úriember" meg tudott a dolgára sietni, ezzel nem is lett volna baj, ha nem hazudtoltak volna meg és ráztak volna le. . . Bunkóság. Az ételek ugyanazok mint bármelyik BK-ban, a tisztaság tűrhető, bár a takarítókon eléggé át kell bukdácsolni. . .
2023. november 16.családjával járt itt 55Hideg idő miatt csak a benti wellnessben voltunk, a medence hatalmas és nagyon tiszta. Egyedül azt sajnáltam, hogy nem volt olyan "dögönyöző", ami a vállat éri. Egyébként az is nagyon jó volt. A körforgó kifejezetten tetszett. Szauna szuper volt.
2023. november 16.családjával járt itt 55 Az étterem számomra nagyon hangulatos volt. A vacsora, amit kaptunk, nagyon bőséges volt. Rengeteg. Felét másnap ettük meg ebédre. Nekem kicsit sósabb volt, bár én nem vagyok ilyen téren jó mérce, iszonyú sótlanul eszek. A pincér srác nagyon kedves és aranyos volt, minden fogásnál érdeklődött, ízlik e minden, ital szempontjából nem tolakodott.
Nagyon szimpatikus volt. :) Oké persze, az ital borsos, de hát minden étteremben az.
2023. november 16.családjával járt itt 55 Egyike voltam azon szerencséseknek, akik ide nyertek utat. 3 nap 2 éjszaka 2 fő félpanzióval wellness használattal. Édesanyámat hoztam el az útra, nagyon kellemes volt. A recepciósok nagyon kedvesek, ha éppen nem ülnek a pultban, akkor is, a csengő után 1 percen belül ott teremnek, addig a cuki papagáj szórakoztatja a népet.
A vacsora nagyon bőséges volt. Rengeteg. Felét másnap ettük ebédre. Hideg idő miatt csak a benti wellnessben voltunk, a medence hatalmas és nagyon tiszta. Egyedül azt sajnáltam, hogy nem volt olyan "dögönyöző", ami a vállat éri. Egyébként az is nagyon jó volt. A körforgó kifejezetten tetszett. Szauna szuper volt. Habár nekünk itt fizetni nem kellett, az árát megnézve és azt amit kaptam, szerintem nagyon jó arányban van a kettő. Biztos jövök legközelebb is. Ami negatívum az talán az hogy nekünk nagyvárosiaknak szokatlan volt az, hogy járda kb sehol sincs. Így a sétát kicsit ez megnehezítette. De egyébként jó helyen van. Buszmegállótól cammogva is maximum 5 perc - nagyon cammogva. Parkolás pedig ingyenes, szóval mindenkinek is jó.