2023. október 15.családjával járt itt 55 Emlékszem régen csak ámulva néztem a vízből ezt a hatalmas kék épületet és megígértem hogy egyszer telik rá, megszállunk ott a családdal. Sajnos a nagyszülőkkel ez már nem lehetséges, de édesanyámmal sikerült. Azt meg kell azért jegyeznem, hogy árhoz képest elég retro, viszont tiszta, a Wellness részlege szép, a svédasztalos reggeli és vacsora pedig több mint bőséges.
Aki itt éhen marad arra már a kényes jelző is kevés. Naponta járnak a takarítók, ha kell a törölközőt és az ágyneműt is cserélik naponta. Okom panaszra nem lehet. Tényleg kicsit drágább hely, de legalább strandbelépőt nem kell fizetni - így igazából máris megtérült.
2023. október 13.családjával járt itt 55A lehető legjobb helyen fekszik Gyulán, közel a fürdő, közel a vár és közel a sétáló utca. A "megfizethető luxus" pedig azért jellemzi remekül, mert az árai tényleg jók, már a második alkalom akciós és szép wellness részlege miatt pedig luxus az olyan átlag embernek, amilyen én is vagyok.
2023. augusztus 30.barátokkal járt itt 15Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Mindenki annyira dicséri ezt a helyet, hát gondoltam, ki kell próbálnom. De csak csalódtam, kis adag és túlárazott. Az egyetemistáknak biztos jó, mert közel van, de több pozitívumot nem látok benne.
2023. augusztus 30.barátokkal járt itt 15Szebben megfogalmazni nehezen lehet: túlárazott ételek/italok, flegma felszolgálók. Ha nem volt az ember úgy öltözve, le volt nézve. És sajnos azt sem tudom mondani hogy a mi pincérünknek volt rossz napja, mert ugyanaz aki minket lenézett, két asztallal arrébb a Gucci táskás nőnek már tetszelgett. Egyszer voltam, többet nem is megyek.
2023. augusztus 29.családjával járt itt 55Igazi olasz fagyizó hangulata van. A gömbök hatalmasak és bizonyára a legolcsóbb a városban. Van már cukormentes is. Krémes és ízletes. A kiszolgálás is jó.
2023. augusztus 29.barátokkal járt itt 55Évek óta járok ide. Nagyon sok (indokolatlanul) túlértékelt Gyrosost is kipróbáltam, de eddig csak ez jött be legjobban. Mindig minden friss, nincs olyan hogy kiszáradt a hús vagy elhűlt. A zöldség minőségi. Az adag teljesen oké. Sajnos az árak egyre magasabbak, de hát hol nem?