2024. szeptember 3.barátokkal járt itt 55Barátnőmmel ültünk be egy finom ebédre. Az adag akkora volt, hogy nekem még maradt is. A hangulat kellemes, a hely szép tiszta, a kiszolgálás tökéletes. Nem jártak a nyakunkra, hogy mit kérünk,de választás után fél percet sem kellett várni, már ott is voltak, hogy felvegyék a rendelést. Számlát gond nélkül kettébontották. Szép kártyát elfogadtak.
2024. július 9.családjával járt itt 55Egy limonádét ültünk be meginni. Nagyon szép helyen van és kellemes volt a hangulat is. A pincér nagyon kedves volt és árnyékban tudtunk helyet foglalni. Enni nem ettünk semmit, az árakat sokaltuk.
2024. július 6.családjával járt itt 35 A sétányon járva megkívántunk egy lángost. Egymást érik a lángosozók, de mivel itt már éppen ettek ketten, gondoltuk csatlakozunk - plusz, itt tűntek a legkényelmesebbnek a párnázott padok. Az ott dolgozó fiatal lánykák nagyon tették magukat a szomszéd srácoknak, ami azért elég idegesítő volt, pedig én is 30 alatti vagyok.
. . Leültünk az asztalhoz, néztük az ár nélküli (! ! ) magyar étlapot (persze volt árral ellátott angol és német is), majd valaki odakiabált: "Majd ide kell jönni kérni, köszi. "
A lángost be se kenték fokhagymával, miután (! ! ) rátették a tejfölt és a sajtot, utána kiraktak a pultra egy (elvileg) fokhagymás olajat, amivel valami zseni módon nyugodtan bekenheted magadnak. . . Varázsold a feltét alá vagy csepegtesd a tetejére. . . ? ! Az étel egyébként finom volt, az ára gondolom annyi, amennyi máshol is. . . Jó szívvel viszont még sem tudom ajánlani. . .
2024. június 29.családjával járt itt 55A vonatra várva két limonádét ittunk meg. Pont akkor nyitottak (12 óra). A dolgozó lány már jött is ki, amint leültünk. A limonádé pedig nagyon finom volt. Tökéletes zárása az utazásunknak.
2024. június 27.családjával járt itt 55 Egy nagyon finom pizzát ettünk ketten, a maradékot becsomagolták, másnap is olyan volt mintha friss lett volna. A levendulás limonádé isteni volt. A pincérek nagyon kedvesek, amint picit tanácstalanok voltunk, már jöttek segíteni. Egyedül ami negatívum az talán az, hogy szegények nem bírják ennyien.
De ez nem tűnik fel, mikor ott vagy (max a morzsás asztalból). Ide még biztosan visszatérünk
2024. június 26.családjával járt itt 35A fagyi nagyon finom volt, az adag viszont kicsi, az ára magas, a két napon lévő asztal pedig siralmas. Sajnos, nem lehet fagyival beülni a másik részre, csak a tűző napra. Ez sajnos ront az élményből.
2024. június 24.családjával járt itt 45Mikor oda mentünk, nem volt senki kint. Már két perce álltunk ott, amikor egyikünk bement szólni, hogy jöjjön ki valaki, mert fagyiznánk. Négyen voltak, senkinek nem jutott eszébe kijönni.... Igaz, hogy kézműves fagylalt, de elég kicsit adnak, ennyi árért. Íze viszont Isteni, ez nem vitás.
2024. június 24.családjával járt itt 55Sokat írni nem tudok róla, ugyanis csak 1-1 limonádét ittunk, de nagyon kedves volt a pincér lány. Éppen csak oda értünk, már jött is. Ára szerintem elfogadható, íze finom volt. A hely maga csendes.
2024. március 30.családjával járt itt 15 Szomorúan tapasztaltam, hogy se fagylaltban se süteményben nem volt cukormentes ajánlat. Pedig már minden apró cukrászdában van legalább egy-egy fajta. A fagylalt adag nevetségesen kicsi, ára magas. . . Íze persze nem rossz, de ezt vétek olasz fagylalt el hívni. Aki egyszer evett/látott már olasz fagylaltot, az tudja, miről beszélek.
. . Külső részre leülni nem lehet, mindenki rajtad halad keresztül. Belül dohos, zsúfolt, kutyát nem küldik ki. Soha többet.
2024. március 30.családjával járt itt 55Lehet, nem én vagyok a mérvadó, mert ez volt életem első vietnámi étterme de nagyon finom volt. A garnélás tavaszi tekercs isteni volt. A Pho leves szintén nagyon ízlett. A nagy leves két embernek elég volt. Ára szerintem egész elfogadható. Bár a limonádé elég drága. Ha már ennyit kérnek érte legalább lenne fél liter. Minden más oké volt.
19 fotózott hely / 2 oldalon