2022. augusztus 4.a párjával járt itt 35 Reggel 8 óra 5 perckor kopogtat a takarítónő. Hiába jeleztem a wc ülőke leesését illetve a széfben kimerült elemeket. A rugó átszúr a matracon a párna szinte összenyomhatatlan. Klíma pár óra alatt annyira hangos lett, hogy rémülten állítottam le. A liftre 500kg van írva de 3 bőrönddel egymagam nem tudott elindulni.
A tusoló 80x80cm és iszonyúan csúszik, halálfélelem. Az étkészlet gyakran piszkos, a pincérek nem erre a pályára valók. A mélygarázsról le akartak beszélni mivel pénzbe kerül. Ettől független egy olcsóbb szállásnak elmegy, csak nem szabad meglepődni semmin. Összességében jobbára a fürdőben voltunk, tehát tudtam magam jól érezni.
2018. november 13.a párjával járt itt 55 Tálcás-sorbanállós étterem nagyon gyors kiszolgálással és általában megfelelő választékkal . Évtizedek óta nem találtam még egy helyet, ahol mindig minden jól esik és nem üli meg a gyomromat az étel, pedig havonta többször más és más jobbnál-jobb helyen étkezünk.
Az árak is kifejezetten barátiak más éttermek fagyasztóból felmelegített félkész ételeihez képest is, pedig itt minden frissen készül ! Remélem sokáig megmarad ez a minőség, csak ajánlani tudom !
2018. június 23.a párjával járt itt 15 Májashurka ízű csirkemell darabkák voltak beletöltve zöldalmába és fehérboros szafttal, ami nagyon fura ízhatást adott. A burgonya krokett pedig szétdurrant krumplifánk volt. Ami nagyon nem tetszett, hogy a nyári salátának minden összetevője keserű volt, de igazán az elvitelre kért mákosguba verte ki a biztosítékot.
Hatalmas dobozban rengeteg pudingba belehányva pár száraz kifli, nagyon enyhén megszórva szinte darálatlan mákkal, ennyi. Az volt az érzésem mintha nem szakács készítette volna az étkeket, hanem félig előkészített alapokból dobálták volna össze. Előzetesen többször is jártam ott és eddig nem volt semmi gond, nem is értettük !
2018. január 13.családjával járt itt 15 Lassan 10 éve rendszeresen látogatjuk a fürdőhelyet de még nem sikerült kifogástalan állagú ételt kapnunk, az ízek pedig kritikán aluliak pedig az árak jó minőségű helyet sugallnak. Méz-édes paradicsomszószban állott fűszertelen gombóc mellé hagymás burgonya csapta szét az étvágyam legutóbb.
Több ételt is kipróbáltunk a családban, talán a rántott húst merném tiszta szívvel ajánlani.
2017. március 21.a párjával járt itt 55Az étterem kellemes környezetben áll, a kiszolgálás és az étel kifogástalan, vacsorázni kiváló hely . Végig jártuk a belváros vendéglőit, de sehol nem hallottunk húst klopfolni és finom illatok kíséretében húst sülni. Házi sonkával és sajttal töltött csirke és a cigány-pecsenye is remek volt, a tejfölös uborka salátát alig bírtuk nem megenni önmagában ! :)